Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to zrobić?

Jak zamaskować rozstępy?

Polecane posty

Gość Jak to zrobić?

Jak zamaskować rozstępy na nogach? Są czerwone. :(

Gość Jak to zrobić?
Nikt nie pomoże?

Gość ja damą,a ty rycerzem
Kup sobie jakiś krem na rozstępy(poszukaj we Internecie jakiś opinii, może znajdziesz coś dla siebie) lub smaruj je oliwką póki są jeszcze czerwone. To może trochę je zmniejszy. A poza tym opalenizna trochę "chowa" rozstępy, sa wtedy mniej widoczne.

Póki są czerwone to jeszcze możesz próbować je zmniejszyć, dopiero jak zostaną białe blizny to jedynym wyjściem będzie ich maskowanie :)

Gość gość
tylko, ze zbliza sie lato i glupio wyjsc w bikini na plaze i czerwonymi rozstepami tez sie dowiem jak je zamaskowac

Gość Jak to zrobić?
One są od ponad roku czerwone, nawilżam i nic, ani nie jaśnieją, ani nie znikają, kompletnie nic. :( Chodzi mi raczej o to jak je 'zamaskować' by nie były widoczne dla innych, bo przecież lato, upały, nie chce kolejny rok gotować się w spodniach. A niestety moje rozstępy można zobaczyć gołym okiem, nie chce robić z siebie pośmiewiska :(

Gość gość
posmiewiska? :o jesli sa czerwone i mozna cos zdzialac to jak najbardziej... ale zeby tracic zycie, przez jakies durne rozstepy??? :o nie mozesz srac na ludzi na plazy? zapewne wiele z nich wyglada gorzej od ciebie, jesli twoim jedynym zmartwieniem sa rozstepy.. poza tym. wyluzuj troche.. nikt nie bedzie sie na ciebie bog wie jak jopił.. każdy ma swoje problemy i swoje "rozstepy" i kazdemu innemu sie wydaje, ze to na niego sa skierowane wszystkie oczy pozostalych.

Gość Jak to zrobić?
Wiem, że to idiotyczne, ale boli mnie to, że nie mam idealnego ciała. :( Boje się, że ludzie wyśmieją mnie choćby na ulicy kiedy założe szorty. Że będą jakieś teksty, docinki. Koleżanka powiedziała mi, że rozstępy wyglądają obleśnie, że żaden facet przez to mnie nie zechce, a ja się tym serio przejmuje. :( W końcu różni są ludzie, różne reakcje...

Gość Jak to zrobić?
Up :(

Gość hsderwyrwa
Witaj autorko. Rozumiem Cie doskonale! Ja mam rozstepy pod kolanami ale biale...latem widac je bardziej i jak sie opalam to opalenizna w ogole ich nie ukrywa a nawet jest na odwrot bo do slonca i jak jest skora opalona to jeszcze bardziej je widac.....sama stosuje rozne balsamy na rozstepy ale nic nie pomagaja..... Jak znajdziesz jakis balsam albo cos innego na rozstepy to wklej link,podziel sie bo chetnie skorzystam

No tak!!! Facet podpowie, o!!! Kupić sobie olejek Rosa Mosqueta. Nie maskować rozstępów a je likwidować póki czas. Nie jest to tanie trwa jakiś czas ale? No skoro wygładza blizny po mastektomii, po oparzeniach to znaczy środek zacny. Ważne że wydajny. Po za tym? No jak w domu facet to Niech da coś z siebie i zrobi swojej pani jakiś masażyk. Co? Jak na Twój widok robiły mu się białe oczy i suchy język to teraz nie stać go na coś takiego??? Chce mieć swoja panią to niech o tą panią dba!!! A nie papu, micha czy do hamaka na dokazywanie. Wychowywać łobuza jak nie zaskakuje w czym rzecz tak wam dopomóż Bóg. Amen.

Gość Jak to zrobić?
Zdzichu Nie mam faceta :) Hsderywa Możesz wypróbować Bio Oil, koleżanka bardzo sobie chwali, ja co prawda jeszcze nie testowałam, ale przymierzam się do kupna. Tylko jak teraz wyjść w szortach z takimi rozstępami :(

Gość hsderwyrwa
Zdzichu - a Ty skad znasz sie na np.kremach na rozstepy??? Autorko dzieki za podpowiedz......ja po 8 ide do miasta.Goraco jest i zakladam szorty....mam gdzies zdanie innych...nie bede sie parzyla.....nawet w rybaczkach jest za goraco...u mnie juz jest 25 stopni do cienia!!!!

Jak to zrobić no wiesz co.... jak to??? Nie masz faceta? Rany boskie pomór jakiś czy co? Powymierali, plaga jakaś? Co jak co nic o tym nie mówią? Cenzura? Jak wyjść? A godnie z podniesioną głową wyjść i tyle. Hsderwyrwa skąd się znam np na kremach na rozstępy? Ano są faceci co i na czymś takim się znają o!!!

Gość gość
ja mam rozstępy na brzuchu i nigdy nie wstydziłam się wyjść na plaże i nie uważałam że robię z siebie pośmiewisko.

Gość Jak to zrobić?
Hsderywa Nie mam pojęcia czy po pic na wode, ja go jeszcze nie testowałam.

Gość gość
Ja stosowałam go przez około 2-3 lata!!! I nic nie dało.

Gość hsderwyrwa
Ja uzywam balsamu na rozstepy z EVELINE.....na moje rozstepy chyba nie ma specyfiku:P

Gość gość
hej - jak są czerwone to walcz :) Kup sobie dobry krem na rozstępy, coś do peelingu i działaj. Ja stosuję to po przeczytaniu tego posta na blogu http://rozstep.blogspot.com/2013/05/skuteczny-kosmetyk-na-rozstepy-dziaanie.html i powiem Ci że u mnie też świetnie działa. Więc polecam. A jeśli chodzi o maskowanie - to odpowiedni makijaż - ale raz że nie trwały no i wody trzeba unikać. Pozwodzenia życzę

Gość gość
na mnie cudownie działa aloes (zwykła roślina nie jakieś wyciągi) zmniejsza widoczność rozstępów i blizn potrądzikowych :)

Gość gość
Tylko zabieg