Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy nosicie biżuterię? Dużo jej macie?

Polecane posty

Gość gość

Dużo macie kolczyków?pierścionków?łańcuszków?bransoletek? I przeważnie jaka to biżuteria złota?srebrna?sztuczna? Czy nosicie codziennie coś czy tylko od święta?

Gość Billith
Na codzien nosze tylko kolczyki (mam 3 pary ulubionych zostawione), czasem zaladam lancuszek. Gdy jeszcze nie bylam mezatka, nosilam pierscionek i obraczke-srbrne, teraz-nosze zareczynowy i obraczke od slubu (zloto). Co do kolczykow, to preferuje jedynie srebro-te wszystkie tanie gowna mnie uczulaja, lancuszek tez mam srebrny z wisiorkiem.

Gość gość
ja mam dużo przeważnie srebro. a tak noszę zazwyczaj zaręczynowy pierścionek, obrączkę, srebrne kolczyki i jakieś bransoletki.

Gość gość
Ja mam bardzo dużo srebra. Codziennie staram się coś innego zakładać, mam masę zawieszek, 4 łańcuszki srebrne, kilka kompletów (zawieszka, kolczyki, bransoletka), sporo kolczyków. Ze złota to jedynie pierścionek zaręczynowy, obrączka i łańcuszek. Przeważnie noszę pierścionek zaręczynowy i obrączkę to żółte złoto, kolczyki srebrne, bo mam kilka dziurek w uszach. Srebro mam jeszcze z czasów przed ślubem, a teraz zauważyłam że zaczyna mi się bardzo podobać żółte złoto.