Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julllo

Sukienka na wesele

Polecane posty

Gość Julllo

Czy ta sukienka nadaje się na wesele? Ostatni raz bylam na weselu jakies 5 lat temu i nie bardzo orientuje sie jaka sukienke trzeba założyc jako gość. Nie chce się wystroić jak stróż na Boże Ciało ale nie chce tez wyglądać zwyczajnie. Co myslicie o tej? http://zapodaj.net/f51d753934ff9.jpg.html

Gość gość
nie, prędzej do burdelu

Gość gość
Ale iziesz sie korwic czy sie przyzwoicie bawic? Bo moim zdaniem na k****enie sie tylko ona nadaje. Tyle jest fajny sukienek np w Mohito a ty taki szajstwo chcesz zalozyc.

Gość gość
bedziesz wyglądać jak ku.r.wi.szon

Gość meskim okiem
jaką? skromną, a zarazem elegancka...a nie jak dla... wesele to nie dyskoteka szanuj sie kobieto

Gość gość
Nie sluchaj tych zakonnic nie jest burdelowa,ale na wesele za skromna/zwykla

Gość gość
Jak mialm 16 lat to na dyskoteki cos podobnego zakladalam w celu znalezieniu chcetnego zeby mi plstawil drinka, teraz jestem juz dojrzalom mama i uwazam ze ta kiecka jest ok na dyskoteke ale na wesele trzeba cos suptelniejszego i zdecydowanie dluzszego. Ile masz lata autorko

Gość gość
Brzydka , na wesele sie nie nadaje

Gość meskim okiem
zakonnic? dlaczego chcesz zeby autorka wygladala jak pierwsza lepsza na weselu?

Gość Julllo
Myślę, że zakonnice wyrażałyby się suptelniej. Lat mam 18. Sukienka nie była kupiona w celu założenia na wesele ale właśnie na imprezy. Jak już pisałam, nie byłam wieki na weselu.

Gość gość
Czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem napisalam ze na wesele sie nie madaje bo wyglada jak kiecka na dyskoteke jak ktos napisal,ale jakby byla bardziej ozdobna w identycznym fasonie to jak najbardziej,ty pewnie gruba berta jestes i w zyciu w taka bys sie nie wbila

Gość Julllo
I zastanawiałam się czy byłaby przyjęta na weselu

Gość gość
Ja ide w podobnej tylko calej z cekinow,chce wygladac wystrzalowo i mam wszystkich gdzies

Gość meskim okiem
tak, z pewnością nie wbilbym się w taka kieckę :D taka dlugość na wesele NIE WYPADA i tyle chyba ,ze na wiejskim weselu w krzaki za stodołe w takiej sukience .... to owszem ,można by było kobiety,wiecie co to jest 'klasa' ? musicie odslaniać d.upy przy byle okazji? nawet na weselu? moze na pogrzeb tez taką krótka załóżcie,zeby zalobnicy ze stojącymi palami zmarlego zegnali litosci ten swiat schodzi na psy

Gość choanoflagellata
Ostatnio byłam na weselu i musze przyznać że wiele młodych dziewczyn decydowało sie na takie sukienki... bardziej odkryte, odważniejsze. Coz czy wygladało to ładnie.... To juz kwestia gustu. Mysle ze wazne jest tez meijsce w jakim sie odbywa wesel bo jesli to zwykla remiza to ujdzie, ale jesli jakis lepszy lokal to proponuje cos elegantszego

Gość gość
ale ona ma 18 lat, to gówniara jeszcze, niech w niej idzie, po 20 to jednak wypada mieć więcej klasy moja siostrzenica 17 lat też tak się ubiera, że wszystko na wierzchu, szła coś poprawiać, a nauczyciel młody facet to się ubrała w głęboki dekolt i mini, masakra, ale to taki gówniany wiek...

Gość gość
Mini tez moze byc elegancka ograniczone babska

Gość co za glupie baby
na dyskoteke do burdelu na randke z szybkim numerkiem w toalecie etc jak najbardziej ale wesela,pogrzeby,uroczystosci rodzinne czy spotkania biznesowe.....tam nie wypada wygladać jak d*p0dajka

Gość Jullo
Ja jestem dużo niższa od modelki więc i jest ona dłuższa, ale mniejsza o to. Istenieją dużo bardziej wyzywające sukienki

Gość gość
Na moje wesele możesz w takiej przyjść.

Gość gość
Zawsze znajdzie sie jakas laska ktora sie odkorwi i w tedy cale wesele jest przynajmniej kogo obgadac. P.S. cekinkow w lato sie nie nosi...

Gość meskim okiem
cekiny to kicz dla plebsu po taniości...byle świecilo :D masakra w zyciu nie związabym się z dorosłą kobietą ktrora świeci sie jak psu jajca wy naprawde nie widzicie co jest tandetne a co nie?

Gość gość
No i ta koronkowa mi sie podoba. Krodka, obcisla ale suptelna jak dla mnie ok

Gość Jullo
Bardzo fajna. Dzieki za odpowiedź i za to, że obyło się bez tego idę się tam puszczać :)

Gość gość
Zazdrosne p***y nie moga przebolec ze ich faceci na weselach patrza gdzie indziej,hehe