Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce ludzie słabsi

Polecane posty

Gość gość

Mniej zaradni czy z małą ilością pieniędzy są traktowani ja wrzody ? Patrzeć już na to ciężko

Gość gość
Bo w pewnym sensie jest wrzodem. Trzeba mu pomagać, dzielić się z nim, współczuć mu, płakać nad nim...bo tak mu źle, jest słabym ogniwem i myślę, że takie rozrkliwianie się nad takimiludźmi doprowadzi dokońca naszej cywilizacji

Jakim wrzodem , jak ktoś uczciwie pracuje tylko zarabia mało to jest wrzodem ? Kur...wa co się dzieje w tym kraju.

Gość gość
końca cywilizacji należy raczej wypatrywać w rozluźnieniu obyczajów, kopulacji wszystkich ze wszystkimi, bez względu na płeć oraz chorobach przenoszonych przy tej okazji.

Gość gość
aż rzygać się chce jak sie czyta niektóre wpisy.Ci wszyscy nowobogaccy , którzy noszą tak wysoko głowy to są ludzie bez honoru , zasad , na 10 może ze 2 dorobiło się własnymi rękoma reszta ma od bogatych tatusiów , mamuś.Albo nabrali kredytów i zyją ponad stan będąc niewolinikami rat , które trzeba spłacać co miesiąc.Wydają więcej niz zarabiaja kredyt goni kredyt ale co tam trzeba pokazać że JA MAM nieważne że nioe stać na takie życie bo zeby kupic nowy samochód bierze kolejny kredyt ale MA.I takie coś co żyje z kredytów nie robiąc w sumie nic pisze tu komuś kto ma mniej że jest nierobem szczyt hipokryzji.

Gość Rozio
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość gość
Ale ja nie biorę żadnyxh kredytów, nie żyję ponad stan i na pewno nie jestem nowobogacka. Nie chwalę się tym co mam, jak już to raczej tym co umiem. Poprostu nie lubię ludzi niezaradnych życiowo, którzy w kółko narZekają, że kraj zły, że rząd zły, że zła pogoda. Nie mam nic do ludzi, którzy mało zarabiają, ważne że pracują. Autor miał na myśli bardziej ludzi słabych, bezrobotnych, którym nikt nie chce pomóc. Czasy komunizmu soę skończyły, każdy pracuje na siebie, a jak komuś źle to przede wszystkim jego wina i nikogo więcej

czyli jak ktoś straci pracę w tych czasach o to nie trudno to co ? W czym jest gorszy bo nie bardzo rozumiem

Gość gość
Chodzi mi o ludzi żyjących po 10 lat na zasiłku, spędzających czas na piciu piwka i oglądających całymi dniami telewizje, bo oni są tacy biednii i nikt nie. Chce im dać pracy. Sorka może dla Ciebie wszyscy ludzie są dobrzy, pracowici i sumienni, ale tak nie jest. Jest wielu leserów, co tylko narzekać potrafią i owszem czuję się od kogoś takiego lepsza i uważam, że wszystkim żyłoby się lepiej bez takich ludzi.

Gość gość
ja nie mam pracy bo nie moge znalezc i nie biore zadnych benefitow!

Gość gość
tak ludziom zyloby sie lepiej ale bez takich jak ty partacze kretacze i zlodzieje tylko panstwo na kase naciagaja jeden czlowiek na swiecie potrafil zrobic z ttym porzadek zydziska paskudne

Gość setszed

niestety liczba mężczyzn z rentą socjalną w porównaniu z liczbą kobiet to tylko z 10%.