Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girasol-rozowe

Po co kobiecie w XXI wieku facet /do czego?

Polecane posty

Gość gość
Cyt.: . Za to nie zgodzę się zbytnio z tym ze sex z facetem można zastąpić zabawkami z sex shopu ... nawet tu na forum jest cała masa kobiet twierdzących, że auto erotyka prędzej załatwia problemy mężczyzn niż kobiet, podkreślają ze one potrzebują bliskości, fizycznej bliskości faceta (niektóre kobiety uśmiech.👄 HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Kłamiesz, bo można kobietę zastąpić lalką z seksszopu za 6,5tys$, która jest sterowana komputerem i kwili, śpiewa, poci się, rusza p***ą wg ustalonej częstości, ściska c***a odpowiednio silnie, zapewniając wytrysk spermy i zawsze osiąga orgazm wyjąc z rozkoszy. Wada: waży 50kg i kłopot z noszeniem do kąpieli i irygacji pochwy.

Gość Girasol-rozowe
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag

Niestety powoli zbliżamy się do momentu, w którym faktycznie facet kobiecie i kobieta facetowi nie będą zupełnie potrzebni. A to dlatego, że między jednym a drugim nie będzie żadnej - przynajmniej zauważalnej na pierwszy rzut oka - różnicy...

Gość Girasol-rozowe
No wlasnie brahmin celna uwaga