Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK POWIEDZIEĆ CHŁOPAKOWI ŻE JUŻ GO NIE KOCHAM

Polecane posty

Gość gość

Aby go nie zranić

Gość gość
Nie ma takiego sposobu. :( Jeśli Ty nie kochasz, a on tak, to go zranisz, choćbyś nie wiem, jak delikatnie mówiła. Tak, czy owak, powiedz, bądź szczera, to lepsze od oszukiwania i zwodzenia kogoś, bawienia się jego uczuciami. Będzie cierpiał, ale przeboleje w końcu.

Gość karp w sosie porzeczkowym
Przecież to oczywiste. Macie wdrukowane te swoje manipulacje i kłamstewka w rodzaju: "Kochanie musimy, poważnie porozmawiać". "Nie możemy być razem, to skomplikowane, nie zrozumiesz blablabla." Innymi słowy potraficie powiedzieć wszystko tylko nie prawdę, a najciekawsze jest to, że Ty nie chcesz nie zranić jego tylko jesteś zbyt tchórzliwa by prawdę walnąć prosto z mostu. Jak wszystkie. Powiedz mu po prostu, że znalazłaś samca, który jest ładniejszy, ma więcej kasy lub lepiej Cię zerżnie i po kłopocie.

Gość Musi byc student?
Wcale go nie zrani, tylko zrani jego ego. Ot, zawsze musimy brac pod uwage ze ktos nas rzuci, ze my kogos rzucimy.....ze zmieniamy sie. Czasami tak sie dzieje. Gorzej sie sprawy maja jak ktos buduje wlasne poczucie wartosci na partnerze...Oj, wtedy ono spada do zera.

Gość gość
ja mam ostatnio wątpliwości odnośnie mojego związku i nie wiem co z tym zrobić. chyba przeczekam, będzie lepiej...

Gość Musi byc student?
Bedzie lepiej.... Nie rozumiem, bedzie lepiej jak sie przeczeka, poczeka i nie kiwnie palcem? Bedzie lepiej, bo juz gorzej byc nie moze? Nie wiemy jak bedzie, bo przyszlosci nie ma, bo sie jeszcze nie zdarzyla:)

Gość gość
Normalnie powiedz prosto z mostu nie kocham cie i juz sprawa bedzie zalatwiona

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
Musi byc student?, mądrze piszesz, chyba znasz się na psychologii.

Gość Musi byc student?
Dziekuje, ze tak uwazasz. Nie, nie znam sie jakos szczegolnie na psychologi, ale znam szczesliwych ludzi;)