Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia83

szukam inżyniera budowlanego

Polecane posty

Gość dinerforyou
A co mam podac adres? Ok ale pozniej. Ale ja Ciebie nie zapraszalem na wiezowiec! Jak sie udal lot? Dolecialas ?

Gość zosia samosia83
neta mi wywaliło wczoraj... leciała siostra do...lepszego swiata ja za to chętnie bym odleciała...przy tym wonie :)

Gość zosia samosia83
winie :)

Gość dinerforyou
To wino daje mi duzo do myslenia. A jakie lubisz? A gdzie jest ten leppszy swiat ? Moze ja tam jestem?

na wiezowce mowisz? :) raz tylko zabralem dziewczyne na dach... ;) to bylo na rondzie onz gdzie siedzibe ma teraz E&Y. pamietam jakby to bylo wczoraj... mase robotnikow, snieg, ja jeszcze mlody inzynier, na stazu... hehe przeszla pod barkierka... ;P dostala kask i plaszcz zeby nie mozna bylo dostrzec cyckow... ;P wjechalismy noca na dach i byl niesamowity widok na choinke ktora wtedy stala cala oswietlona przed palacem... ;) pamietam ze zrobilem mega zdjecie i mimo, ze juz dawno nie jestesmy razem, to mam je do dzis... ;P :)

Gość zosia samosia83
wino...zależy czy zjesz ze mną obiad czy kolację? :) liverpool....tak coś czuję,że jesteś w lepszym...innym świecie...

Gość zosia samosia83
co do wieżowca...randki zazdroszczę,widoków...emocji z nimi związanych no i tego,że tak nielegalnie było to zrobione :P bez badań wysokościowych :) wspomnienia to ważna rzecz w życiu...zwłaszcza re dobre przeżyte wśród dobrych osób...żyją w nas całe lata czasem news na dzisiaj...mgr inż. nie potrafił dzisiaj złożyć letniego namiotu z lidla...możemy to uznać za moją kolejną życiową porażkę ! :)

Gość dinerforyou
Mysle, z elepsza bylaby kolacja. Mnie zawsze alkohol uderza do glowy i ma glupie mysli. Nie matematyczne :-D

Gość zosia samosia83
więc wino zdecydowanie czerwone...przynajmniej na pierwszą kolację :) alkohol ma to do siebie,że uderza...nie tylko Tobie i ma się sprośne myśli :)

Gość zosia samosia83
wzajemnie :) co tam budujesz chłopcze i gdzie ?

hehe :D:P buduje dla ciebie schron przeciwpancerny :P zamkne cie tam na miesiac i bede przychodzil co noc tylko po to zeby sie z toba kochac... :D:P hehe

Gość zosia samosia83
dobra :) jak dla mnie może być, tylko masz przychodzić!

Gość zosia samosia83
ale w dzień też!!!

a ty zrobisz w ogol niego taki bialy plotek i za kazdym razem bedziesz mnie witac obiadem... :D:P ej to nie bedzie dobry zwiazek. bede cie zdradzal na wolnosci... :P:D musisz o mnie szybo zapomniec... :P raz raz... :D:P hehe

Gość zosia samosia83
Ty już się nie martw, ja jestem taka cudowna,że nie będziesz chciał mnie opuścić :) ale wiesz obiad zależy od Twoich umiejętności...

Gość dinerforyou
Hello, chyba nie warto juz przeszkadzac :-D Wino ale tylko z Italii?

Gość zosia samosia83
dlaczego najlepsza partia? bo tacy mądrzy? czy mają jakieś ukryte talenty o których nie wiem...?

Gość zosia samosia83
Hello :) byłam tam w zeszłym roku...ale niestety w pracy a piłam wino, więc jak najbardziej jestem na tak :)

Gość zosia samosia83
dawaj...no oczywiście, Wy nie chcecie nic zdradzić...a ja może od razu na tacy mam się podać? o nie :) przypominam,że po polibudzie jestem... więc do "miętkich" nie należę :)

widzisz a mialas okazje... :P :) napisal bym do ciebie bo siedze wlasnie w pracy i mam dobry humor... :P ;)

Gość zosia samosia83
no przecież piszesz do mnie :) widzę,że masz dobry humor :):) i bardzo mnie to cieszy :) no chyba,że chcesz mnie mieć na wyłączność ?

Gość dinerforyou
Widze, ze oboje pracujecie w branzy rozrywkowej :-D Have a nice day!

jestem strasznie niesmialy i wstydze sie jak pol polski patrzy jak cie podrywam... :D:P hahaha

Gość dinerforyou
Czy to prawda, ze Wlosi podrywaja wszystko na dwoch nogach? a szczegolnie blondi? :-D

Gość zosia samosia83
czy to prawda? prawda, blondynki są tam rozchwytywane :) lecz brunetki też są niczego sobie :) mówię żeby nie było :) Włochy to też inna rzeczywistość od naszej...tam się nie śpieszą, bawią się i nie przejmują byle bzdurą...tylko z życia korzystają :)

Gość dinerforyou
I wish you .... :-D Don`t disturb!