Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia83

szukam inżyniera budowlanego

Polecane posty

Gość zosia samosia83
tam nie samą pracą człowiek żyje, jak niestety niektóre osoby u nas...:(

Gość zosia samosia83
zdradzisz w końcu skąd piszesz? i czy oto ten lepszy świat?

Gość dinerforyou
Musze odpowiedziec. Wiem co nieco. Moja sasiadka miala domek nad Garda See. I jets blondynka... You know :-) Powodzenia... zmywam sie nie jestem zdania, ze gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta :-D On byl szybszy...congratulations !

Gość zosia samosia83
ale ja nie jestem żadną nagrodą w konkursie! i proszę mi się tam nie unosić bo złość piękności szkodzi...you know ? :)

Gość zosia samosia83
a mówią...że to kobiety biorą wszystko za bardzo do siebie...

Gość gonzalez
jestem konkret w pracy .................... i nie tylko musiałabyś być dyspozycyjna ...........bo dla mnie pewne sprawy cóż czekam

Gość zosia samosia83
proszę proszę... i już na dzień dobry JA mam spełniać Twoje warunki...co raz ciekawiej widzę się dzieje :)a do czego to Ci niby potrzebna moja dyspozycyjność jeśli mogę spytać p. Konkretny ? :)

Gość gość
To chyba jest ten Speedy Gonzales uwaga!!!!

Gość zosia samosia83
spoko spoko...domyślam się o co kaman :)

Gość ytong
Ja jestem inżynierem. Nie budowlanym co prawda, ale pokrewnym. Jest tylko jeden problem, nie nadaję się na żonę żony. Jeśli przymkniesz oko na tę drobną wadę, to może nam się uda wspólnie coś zbudować, tudzież zburzyć autorko.

Gość zosia samosia83
w miarę "normalny"układ... mnie interesuje nie 2 +1

Gość zosia samosia83
chłopy...ogarnąć się! w dwuszergu frontem do mnie zbiórka ale to już!

Gość gość
takie tlumy sie gromadza....? No tak tylko dyscyplina a nie....

Gość zosia samosia83
cóż...widać nie ma żadnego konkretnego faceta... takiego z jajami...technicznymi :P hmmmm będę się musiała zadowolić magistrem od fikołków :)

Gość gość
Za malo reklamy na moj gust. Albo brak jaj rzeczywiscie. Takie czasy nastaly. Faceci niewiescieja.... :----D

Gość zosia samosia83
mówisz reklama dźwignią handlu...czyli jutro idę na budowę, zrzucam kask, rozpuszczam włosy...i wyskakuje w bikini :P ciekawy eksperyment mógłby to być...tylko jak na złość pada!

Gość gość
to zakrawa na desperacje ... a kto odpowie za wypadki na budowie? No chyba, ze sie popija ostro... :-D To troche malo romantyczne. Lepiej jakis kurs z BHP przepisow i krotka spodniczka... :-D albo za mala bluzka... no ale ten klimat..nie poludniowy :-D

Gość zosia samosia83
no gdzie tam popijawa, u mnie, no wiesz! tak tak kobiety potrafią użyć swoich...atutów :P i to dość skutecznie tak coś ostatnio zauważyłam...panowie bardzo przewidywalni jesteście :) desperacja nie...przynajmniej na razie...ale poeksperymentować zawsze można...a wypadek hmmm może jakiś ciekawy pan inspektor się zjawi:P

Gość gość
To jest super zawod inspektor. Lubi wejsc do kazdej dziury aby wyweszyc naduzycia. Ale czy on to jest ten wymarzony typ?

Gość zosia samosia83
na budowie musi być porządek i ktoś kto potrafi zapanować nad resztą, przepisy przepisami...a panowie mi po dyfuzorze i tak bez szelek biegają więc nie trudno o fiku miku...i proszę i co? przecież nie robią tego dla mnie...ale taka praca w pipie :) tam to już nie ma zmiłuj, kobieta powie, to tak ma być! bez pie.....olenia :P

Gość gość
ja nie rozumiec co to jest ? praca w pipie bez pie.....olenia znam tylko opie...nia :-D

Gość zosia samosia83
wymarzony typ...musi mieć to coś i tyle :) ale nie ma nic bardziej sexownego od męskiej inteligencji i tego jak facet ma pasję... no i jak zaiskrzy to koniec :P

Gość zosia samosia83
wiesz jak Ci dzwonią że masz kontrolę to nawet nie wiem jak będziesz miły dla tego kogoś i tak trzepiesz gaciami...nawet jak budowa jest prowadzona idealnie ale chyba zboczyliśmy trochę z tematu? zresztą kobieta na budowie do do dnia dzisiejszego obiekt dość kontrowersyjny... pod każdą postacią :)

Gość gość
pasje w jakim kierunku...milosnym?

Gość zosia samosia83
czy odkryta czy zakryta :P

Gość zosia samosia83
życiowym :) nie przesadzajmy już tak z tą miłością...niech będzie konkretnym facetem i to wystarczy :)

Gość gość
to racja facet musi byc dominujacy jak ten inspektor i zeby kobieta spodniami trzesla :-D

Gość zosia samosia83
z ust mi to wyjąłeś...facet to ma być facet!!! po coś nosi te spodnie...ma trzasnąć w stół kiedy trzeba!