Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia83

szukam inżyniera budowlanego

Polecane posty

jak o tym nie rozmawiasz to człowiek o tym nie myśli...ale przychodzi taki dzień jak dziś i jest smutno, zasnęłoby się w końcu w męskich ramionach...Panie Inżynierze:)

Gość dinerfortwo
No nie wiem czy akurat ona mnie musi utulac z dyplomem :-D Musi mi sie po prostu podobac, mowiac lakonicznie- moze oszaleje ?

wiadomo,że ktoś musi mieć to coś dla każdego z nas jest to coś innego nie dyskryminuję nikogo za to,że inż. nie jest dla mnie osobiście jest to powód do dumy i będzie do końca życia...

Gość dinerfortwo
Rozumiem przeciez. I wish you lovely dreams ... :-D

Gość gość
Mam zaspiewac kolysanke o zelbecie :-D albo konstrukcjach metalowych? :-)

Gość dinerfortwo
Nie! Zawsze sa jakies kryteria w zyciu. Chyba brakowalo by moze tematu do rozmow itd. Choc ostatnio arystokraci biora sobie smiertelne osoby ... :-D

tak, chciałabym mieć wykształconego faceta dobrego, czułego...normalnego,który wie czego chce ale trudne to wszystko...niby wiesz czego chcesz a jednak nie tak łatwo o to...

Gość dinerfortwo
Niestety zycie to nie jest koncert zyczen. Mozna sie tylko do tego idealu zblizyc. Ostatnio slyszalem ciekawa wypowiedz w radiu. Niestety nieznasz niemiecki, Wyslalbym Tobie , o problemach milosnych ludzi. Dziedzina sam w sobie :-D Ale interesujaca.

nie znasz niemiecki...specjalnie to napisałam teraz się to wlec za mną będzie? :) miłość to ogólnie skomplikowana rzecz ale bez niej byłoby na świecie źle... koncert nie koncert...dobrze wiedzieć czego się chce :) wtedy jest dużo prościej... dobrej nocy :) ps. coż to za ksywka z tym obiadem ?

Gość dinerfortwo
Moze z filmu, zreszta dobrego Breakfast at Tiffany's Spij dobrze. Dobranoc

zaraz zaraz...ja wiem co mogę i ile ma się swoje lata, doświadczenie życiowe i rozum :) dziękuję za troskę ale potrafię dbać o siebie :) piosenka fajna...może byłoby prościej gdyby ktoś wskazał palcem...

Gość onenightstand
Wiem juz, ze jestes mloda....czy to jest Twoja idea fix albo boisz sie uciekajacego czasu?........... Ale czasami mysle, ze jestes o wiele starsza... ?................. Nie boisz sie, ze jak sie zakochasz to stracisz rozum?..........Bo ja tak :-D Song is very good...really she dances so beatifful! Tez chcialbym aby ktos mi wskazal palcem, ale to los sam pokaze. See you.....

teraz tak myślę czy jest jakaś rzecz której się boję myszy i pająki odpadają :) ludzi się chyba boję...robią krzywdę, tak tego się boję! czemu starsza jestem? coś konkretnie na to wskazuje? teraz jestem w takim momencie życia... że przydałaby się rada kogoś mądrzejszego co dalej robić... rusza się pięknie...to trzeba czuć :)

Gość onenightstand
Chyba nalezy miec przed ludzmi respekt, ale chyba nie podchodzic ze strachem. Ale jak ktos nie boi sie myszy i pajakow ii to kobieta, no to respect :-D O dobre rady jest trudno, ale najlepiej posluchac kogos kto kocha albo przyjaciela, kogos z rodziny.... na pewno ktos sie znajdzie! Czy potrafisz tak tanczyc jak ona? :-)

Gość zosia samosa83
tak niestety potrafię tak tańczyć :):):) bardziej o sprawy zawodowe mi chodziło,bo stoję w martwym punkcie, przyjaciele są w pobliżu...dość dobra ze mnie duszyczka więc trochę ich jest :)

Gość gość
U mnie goraca noc. Mogloby tak zawsze! Wyczuwam, ze jestes dobra duszka :-D

Gość zosia samosia83
Gorąca...hmmm brzmi nieźle;)a czemuz to zdradz nam...śląsk dzisiaj spokojnie...w łóżku;)

Gość saturday night fever
To proste. Powiem Wam. O tej porze 20 ° :-) No mogloby byc bardziej goraco, ale niestety. I to powiertze. Troche jak na wsi. I kumkanie zab. Dobrze, ze bociany sie osiedlily.

Gość zosia samosia83
Bocianów lepiej nie wzywajmy...wiejski zapach cudownego wieczoru...zazdroszczę;)

Gość gość
Nie mieszkam na wsi ale blisko rzeki. Szkoda, moglibysmy sie przespacerowac. Ale moga byc komary. Na pewno boisz sie ukaszen :-D

Gość zosia samosia83
Fajnie...spacer,księżyc,wieczór,kto by sie tam komarami przejmował;)nawet byśmy ich nie zauważyli...nie byłam dawno na spacerze..chętnie bym sie skusila;( dobrej nocy

Gość gość
Zapamietam, ze lubisz spacery. Niestety dzis chyba nie bedzie romantc night. Tylko dlaczego boisz sie bocianow? Nie rozumiem ;-D Lovely day..............................

Gość zosia samosia83
dzień dobry...ja jestem techniczną romantyczką raczej twardo stąpającą po ziemi...w obłokach się czasem pobujam ale patrzę na świat realnie...książę mi w głowie nie siedzi :) tak spacerować to ja i cały dzień bym mogła z właściwą osobą, siedzenie przed tv nie dla mnie... ale na takich wieczornych spacerach to beboki można spotkać :Pale weczorna kąpiel w rzece brzmi nieźle.... :P miłego...