Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia83

szukam inżyniera budowlanego

Polecane posty

Gość dinerfortwo
Tez dzien dobry, tak romantyzm jest dobry - ale w kinie. No nie ,przesadzilem. To niezly pomysl z ta kapiela. Tez lubie plywac. Rzeka jest czysta. Pstragi zyja wiec i my chyba bysmy sie nie rozpuscili. Trzeba zyc troche romantyzmem, bo bez tego byloby bardzo smetnie......na tym padole Have a nice sunday :-)

Gość zosia samosa83
no przesadziłeś gościu :) nie karzę Ci na białym koniu przyjeżdżać...ale równowaga jest potrzebna w każdej dziedzinie....oooo w kinie też dawno nie byłam :) o rzece...kąpiel nago oczywiście :) korzystajmy z lata bo jeszcze trochę i liście będziemy zbierać...szaro buro i ponuro :) słońca życzę panowie

Gość gość
Slonce jeszcze sie pokazuje. Wbrew prognozom nie jest zle. Wiec do lisciobrania daleko. Kino tez jest super. Ciemno, wygodnie i mozna w pelni skoncentrowac sie na dobrym filmie :-D Tez zycze wszystkim milym paniom ladnej niedzieli. Pozdrowienia na Slask!

Gość zosia samosia83
a może by tak od tego zacząć hihihi http://gifdnia.pl/gnNvj wieczory już zimne, czuć jesień wszystko co dobre szybo się kończy ale zaczyna się nowe...zosia składa papiery na studia, zamierzam zostać no właśnie...nie wiem jeszcze kim ale chyba pora trochę w życiu poprzestawiać :) co Was skłoniło żeby na zachód wyjechać?? na stałe???

Gość gość
Powodzenia :-) w studiach.

Gość zosia samosia83
coś muzycznie się u nas zrobiło fiu fiu :):):)

Gość zosia samosia83
hmmmm czytałam,że brunetki są temperamentne...aale to chyba zależy jak leży :) białoskóra brunetka o zielooonych oczach :P chociaż jak tak się z bliska przyjrzeć to ładnie opalona jestem :P apetyczna :P nie lubię niemieckiego, jakoś nie przemawia do mnie ten naród i ten język ;/ miłego...

Gość dinerfortwo
Ja tez czytalem, ze brunetki sa pelne temoeramentu…… :-D Te zielone oczy i delikatna opalenizna to brzmi jak wyzwanie i ochota na cos wiecej Nie bede mogl zasnac..... No nie bede Ciebie przekonywal do niemieckiego, ( chyba zebys chciala kiedys koniecznie :-D ) Ale czy do porozumienia potrzebujemy jakis jezyk ? Fajnych snow.

Gość alionkaa111
Ludzie po budownictwie to nie znowu jakies alfy i omegi,,,, przeceniasz swoje możliwości, bo o żelbetonach, tynkach, konstrukcjach, też wiem, zagadnienia ewewacji i tynków akrylowych też nie sa mi obce, więc nie ceń swoich mozliwości za wysoko

Gość zosia samosia83
a czy ja gdzieś napisałam,że jestem superbohaterem??? jestem normalną dziewczyną po studiach technicznych, nie uważam się za alfę chyba,że samicę haha ale wręcz przeciwnie, studia to nie łatwy okres w życiu, trochę się tam musiałam namęczyć żeby to ukończyć i z ręką na sercu mogę rzec,że jestem przeciętna :) dinner...sny miałeś erotyczne ?? to prawda magia nocy, atmosfera i inne fajne rzeczy sprawiają,że wcale się odzywać nie trzeba :P wyobraźnię to Wy macie rozwiniętą, zwłaszcza Ci techniczni...:):):)

Gość gość
faceci techniczni zwykle biorą partnerkę humanistkę bo kobieta techniczna to nie kobieta.

Gość zosia samosia83
nie kobieta, kosmita :) a to, że mam techniczne wykształcenie oznacza, że jestem mnie wrażliwa? mniej kobieca...

Gość dinnerfortwo
Sadzilem wczoraj, ze zlikwidowals Twoj temat. Po prostu zniknal :-D Kosmicznie A moze cenzura? Sny mialem spokojne, zadne burzliwe historie. Dbam o hogiene mojwgo organizmu. Przed snem zadnych wzruszen :-D To dobrze,że mimo tej ogromnej techniki jstes wrażliwa i kobieca... :-D Lovely evening.

Gość zosia samosia83
to cóż to za życie bez żadnych wzruszeń, zwłaszcza przed snem ? a widzisz trudno Wam dogodzić, kobieta wykształcona, która potrafi sobie poradzić w życiu...wiercąc dziurę w ścianie bądź brać sobie na głowę trudniejszy fach a nie bycie przedszkolanką...to już też nie pasuje boooo? nie zgodzę się z tym, że jestem mniej kobieca...może lepiej potrafię sobie poradzić w życiu bo umiem co umiem ale jestem równie słodka i urocza jak pozostałe damy...no ale cóż wszystkim nie dogodzimy niestety....

Gość dinnerfortwo
Widze, ze posiadasz duzo zalet. Nawet bym nie musial wiercic....to jest super nie powiem. To co bym robil? Chyba siedzial na kanapie z piwem i podziwial Twoj talent rzemieslniczy. Pewno musialbym gotowac! Oczywiscie tesknie za wzruszeniami.... Tylko nie ma mi kto ich dostarczyc :-) Ale to fajnie, ze jestes slodka i urocza....nie watpilem w tö przeciez.

Nie wiem czy to zalety...jak widać chyba nie zawsze? człowiek nie ma czasem wyjścia więc sobie próbuje poradzić sam, 1 dziura nie wyszła ale już kolejne były ok, i tak się to kula pomału właśnie. Dlaczego nie musiałbyś? To wszystko polega na tym żeby to razem robić chyba, fakt nie wszystko :P ale większość... Za wzruszeniami chyba każdy tęskni...ktoś może i by się znalazł...ale niech to będzie ktoś normalny ... w końcu :) Tak jestem kobietą samodzielną ale nie uzależnioną od niezależności :P

Gość gość
To racja, ze powinno sie duzo wspolnie roboc, bo w koncu dochodzi do samotnosci w byciu razem. Ale co jak co ale wiercenie dziurek, to raczej rola faceta...no chyba, ze cos potrzymac albo nie wiem... :-D Moze to jest wygodne byc niezaleznym, ale bardzo smutne chyba.

Gość zosia samosia 83
w razie czego to mozna u mnie w dziurce powiercic grubym wiertlem.....

Gość dinnerfortwo
Ale na pewno chcesz, zebym umial gotowac i prac :-D

Gość dinnerfortwo
No to jest szok dla mnie. Nie wiem co napisac?

pomarańczowej zosi już nie ma to podszyw jeśli o to chodzi... no chyba,że o to że to ja będę leżeć na kanapie i Cię podziwiać ? :)

Gość dinnerfortwo
No moze nie jestem tym typowym mezczyzna z kaloryferem :-D ale nie wstydze sie swojej urody :-D Ale nad miesniami stopniowo pracuje....aby ktos mnie moze podziwial. Czyli Ty jednak jestes niebieska.