Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia83

szukam inżyniera budowlanego

Polecane posty

Gość dinerforyou
Zycze tez spokojnych snow :-D YFL

Gość dinnerforme
...hi...thanks jeszcze jestem w szoku :-D Troche pozniej napisze i sie ustosunkuje... sorry

Gość dinnerforme
nie moge sie pozbierac po tym ogladaniu.. pojade zaraz nad jezioro poplywac aby sie ochlodzic…serio Tam byla jedna opinia faceta: nie wiem czy przytaczac? :- (Well. Time to go ice my balls.) Pardon :-D zaczynasz mnie intrygowac, no I zarobilas duzy minus, nie wiem czy sie z tego wykaraskasz? :-D Ciesze sie, ze chodzilo po Twojej glowie. Ale w pozytywnym sensie. Tak sie zastanawiam czy mam dobry glos, muzykalny jestem? Ale czy bys doszla???? Nie pomysl znowu cos zlego, ale do mnie jest daleko! :-D http://www.youtube.com/watch?v=zVRC5b-Dqow Rewanz: Asher lubie go i tekst pasuje! I jedna moja ulubiona modelka…ale bez przesady ladna i sprytna ……………. Do pozniej Skad Ty to wytrzasnelas? Sadze, ze nosisz te ”uzbrojenie” kobiece :-D od tej firmy, na pewno dostalas reklame! Wiesz ja tez mam takie okulary jak ten facet- ale na szczescie z filtrami uffffffffffffffffff

Gość gość
hmm no to chyba dobrze? to znaczy, że coś czujesz... a to już coś :) i taki obojętny nie jesteś...na nasze wdzięki hihi dlaczego intryguję a jeśli tak...to dlaczego od razu minus? nie ładne to a ja się tak staram..., to teraz swoje winy muszę odkupić? :) w jaki niby sposób... acha...i nie myślę żle....jeszcze :P o imię wystarczy zapytać :) co do rewanżu...która to niby? brunetka...nie mogę swoich źródeł zdradzać musiałabym Cię potem....zabić :) co one jedzą,że takie włosy bujne mają haha ale fajne dziewczyny nie powiem,że nie... udanej kąpieli...tylko wiesz, nie odmocz się...

Gość dinnerforyou
lubisz haribo?

Gość dinnerforyou
Sweet girl? :-D

Gość dinnerforyou
szkoda, ze nie jestem misiek :-( a dla mnie zostanie lukracja...nie znosze jej ale ponoc zdrowa!

Gość dinnerforyou
dlaczego tak zaciagasz? literami ? :-)

ja też nie lubię, o fuj :p ja ponoć zaciągam, tzn. my Ci ze śląska... ja nie słyszę ale ponoć tak jest :) a Ty skąd z tej Polski się wyłoniłeś ?

Gość dinerforyou
Ja niestety nie zaciagam. Ale znam tez gware slaska. Ale nie uzywam. :-.) Dzien byl ok. Duzo slonca, Koniec lata. U Was tez niezle. Jak wiem.

a skąd wiesz ???? :) ja też nie używam śląskiego ale bedąc nad morzem poznałam kilku poznaniaków...ze śmiechu tam umierałam, więc przypuszczam, że każdy rejon ma swój "urok" tak u nas dzisiaj słoneczko też było...ale to już nie to samo wszystko co dobre szybko się kończy :)

Gość dinerforyou
mam swojego szpiega na Slasku :-) Jestem na biezaco. A Ty na pewno masz koczyki jak kazda Slazaczka? Ja nie mam :-)

Gość dinerforyou
Wiesz co wysle zaraz Tobie moja zemste i powiem dobrej nocy...

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee niedobry jesteś!!!!! szpiega...ale tylko jednego ? :) kolczyki...jak na studiach byłam to zrobiłam uszy....i tatuaż :P dlaczego Cię intryguję??? śpij ładnie...a to dobre...niby jak ? :)

Gość dinnerforyou
Juz sobie wyobrazam gdzie... :-D Jak bylem wPolsce kupilem Playboya z ta Wasza gwiazda. Ta m niezle tatuaze :-D

Gość dinnerforyou
Tak mam jednego...kobiete :-D ale nie zone :-D

czemu naszą a Twoją nie? Ty już nie nasz...Ty ich...oooooo nooooo :( teraz jak będziesz to co kupisz? no ja mam nadzieję, że to siostra...

Gość dinnerforyou
krew zapulsowala?

Gość dinnerforyou
Ja nie mieszkam w Polsce...ale moze byc i moja gwiazda jak sie nazywa .....ma duze piersi... no holender byla na stadionie... ?

Gość dinnerforyou
Wiem Cichopek

Gość dinnerforyou
Chyba zasnela Zosia. Přeji vám krásnou noc