Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia83

szukam inżyniera budowlanego

Polecane posty

Gość dinnerforyou
W soboty sie nie pracuje. Pojade cos kupic do lodowki i kupie dobre kartofle :-D Pojde na targ. Sluzaca pojechala na urlop to musze chalupe posprzatac. Dobrze, ze moja przyjaciolka maszyna do naczyn mnie libi to mam troche luzu :-D Jak bedzie sucho a ma byc to troche sportu, English and maybe surfen with you Chyba ziewam ... te niemieckie potwory

służąca...to znaczy, że leń śmierdzący jesteś...czy nie masz czasu? :) tak to prawda...jutro będziemy odsypiać...tzn dziś tam to ni ekartofle... ja chyba też...palce posłuszeństwa odmawiają i łoczy :P

Gość dinnerforyou
Trudno musze tyle przecierpiec Spij ladnie YFL O.

haribo smak radości dla dzieci i dorosłych tak aż jeden dzień :) nie wybaczysz mi tego... i będziesz wypominał.... ach mężczyźni....dobrej nocki, pa :)

Gość dinnerforyou
jakie skroty? Chcesz zebym nie zasnal? Widzisz ju chcesz sie klocic :-D

Gość dinnerforyou
:-D Good night

Gość dinnerforyou
Nie tak wazne ale chodzi o przyjazn friendship perhaps :-D Spij ladnie YFL

Gość dinnerforyou
gratulacje z okazji 400 rocznicy :-D i nie badz na mnie zla Ciao bella

Gość gość
I wish you lovely day too :-)

Gość dinnerfor2
Givin' me torture and bliss Without a woman Better like this

Gość dinnerfor2
zaraz napisze jakas litanie... :-D YFL

Gość dinnerfor2
to byla tylko proba znajomosci Twojego angileskiego ;-D see you leter ?

no no no bez takich mi tu proszę! a to ma jakieś znaczenie jaki poziom reprezentuję ang??? test mi wyślij, obiecuję że nei będę oszukiwać i po problemie będzie :]

Gość gość
no teraz wpadlem na dobre. Wiesz probuje opanowac ten jezyk ale frazy i zwroty in not easy :-D A w piosenkach tez nie latwo bo tam doiper sa skroty Czasem sa wyjatki np song I love you---from The Beatles :-D Sorry nie mam testu pod reka, ale moze kiedys sprobujemy konwersacje live :-D i zobaczysz jak sie czerwienie

Gość dinnerfor2
i znowu probuje moj swietny angielski a tu cenzura obcina albo pisze swinstwa? Spam?

Gość dinnerfor2
a moze mam to przetlumaczy na polski przed cala polska i abys sie smiala ze mnie przez caly weekend? :-D

Gość dinnerfor2
cos sie pojawia ale ja mam alergie na kody tylko nie na pocztowe..ale sprobuje dla Ciebie :-D later

Gość dinnerfor2
history z ta Skoda dobry wybor, solidne auo - ma niemieckie serce - motor silnik :-D Ten piosenkarz z Jugoslawii nie za bardzo go zna ale jego feet niezla ma nazwe :-D troche za ostra muzyka jak dla mnie , nie za bardzo przepadam za muzyka gorlaska. Ale ta piosenka z dziewczyna na schodach co czeka na chlopaka niezla. Ta Japonka na moscie - te piosenke kiedys juz sciagnalem sobie---albo sciaglem? :-) Ja tez tak czekam :-D jak ona Teraz niedawno wrocilem mokry, nawet m..i musialem zdjac. Lalo super. Ale deszcz byl cieply i powietrze tez. No i moze urosne. Ale chyba 180cm wystarczy :-D

mam skodę :) tylko trochę starszą haha ale autka są fajne może się kiedyś dorobią nowej takiej ładnej Deszcz jest super...zwłaszcza taki ciepły, czuć go...tak stać i czekać... się ciesz, że 150 nie masz :) ale to i tak 4 cm więcej niż ja :P