Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zmienil sie

Polecane posty

Gość gość

Facet jest w trakcie rozwodu,na poczatku mowil mi ze jak go dostanie to wezmiemy od razu slub i postaramy sie o dziecko, minal rok, ja wspomnialam ten temat a on ze nie chce teraz robic ze mna zadnych planow, zebym dala mu spokoj, nie rozmawiala na ten temat ze i tak nic mi nie powie, z kad mam wiedziec na czym stoje teraz? Dlaczego tak mowi?

Gość gość
Bo minęło zauroczenie, a nastała proza życia i wyciaga wnioski dla siebie.

Gość zgadzam się ze stwierdzeniem
że faceci to świnie !

Gość gość
szykujesz się za maż a piszesz "z kąd"? Podstawówkę przynajmniej masz ukończoną?

Gość gość
Nie dostal jeszcze rozwodu, nadal czekamy, a tak poza tym on mieszka od lat w krakowie a jego zona w olsztynie, nie kontaktuja sie moze raz na rok, nie wiem co o tym myslec bo na poczatku mowil mi o naszej przyszlosci na co ja nie bylam tak szybko gotowa a teraz tego tematu unika, mowi ze musi pozaltwiac swoje sprawy najpierw a potem mozemy pogadac o reszcie, no tak ale ja sie go pytam na czym stoje to on nie jest w stanie nic mi powiedziec, mowi ze ma pozytywne plany ze mna zwiazane .. i sie domyslaj czlowieku

Gość to jest gra na przetrzymanie
po prostu ściemnia, ma za darmo seks ale nie ma ochoty żebyś była jego żoną, zostaw sukinsyna. jak macie bardzo dobry kontakt i wiesz że możesz mu zaufać to może i mówi prawdę... ale chyba nie ufacie sobie za bardzo, co?

Gość gość
Ja niedo konca ufam bo nie jest w stanie dac mi jakikolwiek dowod ze bierze ten rozwod, mowi zebym mu ufala

Gość to jest gra na przetrzymanie
jak piszesz na forum zamiast z nim pogadać znaczy że mu nie ufasz i facet to bydle kłamliwe- tak jak 90% mężczyzn :D

Gość gość
ale ty naiwna jesteś, co dopiero uwolnił się z jednego kieratu i ma sobie drugi szykować ? ale naiwna: myślałaś że on naprawdę marzy o kolejnej żonie i dziecku ? a niby czemu od tamtej chciał się oswobodzić ?

Gość gość
To znaczy ze facet potrzebuje czasu zeby chcial zalozyc drug rodzine? Nie odzywamy sie teraz, glupia atmosfera, nie wiem co robic, czy dac spokoj i przejsc do porzadku dziennego czy dalej rozpoczynac z nim temat? Ja z nim caly czas rozmawiam, wale kawe na lawe, ale on odpowiada mi tym samym tekstem :(

Gość powiem ci jaka będzie
twoja przyszłość. facet jeszcze troche pobajeruje, że niby jesteście razem, jak będziesz dużo pytać o waszej przyszłości to stwierdzi że tak naprawdę wcale cie nie chce i cie zostawi. (oczywiście cos ściemni że jeszcze nie czas i musi odpocząć) nie widzę przyszłości, znajdź sobie kogoś innego

Gość gość
Rozumiem, dzieki :(

Gość to chyba jeden z tych
idiotów co stale się rozwodzą i zdradzają kobiety. wygląda mi na takiego. kolejny Kret czy inny facet co rozwodzi sie i sam nie wie czego chce. olej go

Gość gość
jak bawi cię ciągłe zgadywanie co z tego będzie to baw się dalej w parę bez zobowiązań facet ewidentnie ściemnia skoro unika tematu tak to jest z takimi kolesiami, najpierw gadają o rozwodzie a jak już rozwód doszedł do skutku to wynajdują inne powody, dla których nadal nie są gotowi do ślubu i wspólnych planów na życie to typ kolesia który ma alergię na trwałe związki i odpowiedzialność za swoją rodzinę po co ci taki koleś ? jak chcesz poseksić to zawsze znajdziesz chętnego a i tak z tym facetem na więcej nie możesz liczyć z wyjątkiem seksu i rozrywki

Gość gość
niech ci pokaże papier z sądu i dziwne że rok czasu czeka na rozwód,ja składałam papiery w lipcu a w grudniu była rozprawa...powinien mieć wezwanie do sądu czy głupi pozew który dostaję on i jego zona...ile ty masz lat dziewczyno 19????

Gość gość
mój były już ma 2 kochankę od naszego rozwodu,jedna pamiętam że też chciała ślubu kościelnego(była u mnie ),on ją zwodził i po 5 latach ją zostawił...także uważaj bo facet skoro się rozwodzi to chyba coś nie tak i nie tylko ze strony żony...