Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milla93

Mój facet zostawił mnie dla brzydszej

Polecane posty

Gość milla93

Nie mogę w to uwierzyć. Byliśmy ze sobą siedem miesięcy. Między nami było niemalże idealnie, nie mieliśmy żadnych poważnych kryzysów ani większych kłótni. Spędzaliśmy ze sobą dużo czasu, mieliśmy wspólne tematy do rozmów, planowaliśmy wspólne wakacje. W łóżku też było cudownie. I nagle on ni stąd, ni zowąd oznajmia mi, że chce się rozstać, bo kocha kogoś innego. Wiem, że tym kimś jest koleżanka z mojej grupy, bo widzę jak się za nią ugania jak głupi, a ona ma go gdzieś. Ona to taka typowa hipsterka, blada jak śmierć, nieułożone włosy, ubrania z lat 70. Nie chcę wyjść za zadufaną w sobie, ale jestem po prostu od niej wielokrotnie ładniejsza, dbam o siebie, ubieram się zawsze dziewczęco, kobieco, podkreślając swoje atuty. Mam ogromne powodzenie u facetów, nawet kiedy byłam w związku nie mieli oporów by ze mną flirtować. Nie rozumiem jak mógł mnie zostawić dla kogoś takiego. Chcę go odzyskać bo było mi z nim dobrze, ale on chyba całkowicie postradał rozum bo nie mogę do niego dotrzeć.

Gość gość
Widocznie tamta laska ma osobowość, to że ty się uważasz za ładniejszą nie znaczy, że inni też tak myślą. Trzeba mieć charakter a nie ładne ciuchy....

Gość milla93
? ;/

Gość gość
pusta lalka z ciebie ot co

Gość gsc
brzydsza z walorami.... no wiesz...s...pil :-D

Gość milla93
Osobowość... To chyba raczej ona jej nie ma. Ja mam wielu przyjaciół, łatwo nawiązuję kontakt z ludźmi, ma duże poczucie humoru. Pamiętam jak kiedyś coś do tej dziewczyny mówiłam, a ona tylko stała i gapiła się we mnie z takim ironicznym uśmiechem. Poza tym ona nie ma normalnych znajomych, włóczy się z jakimiś lumpami i ćpunami.

Gość gość
Też znam taką pannę, niby przeciętna a wystarczy że spojrzy na gościa i już lata za nią z jęzorem. Tak po prostu jest i tyle. Wymień na lepszy model i nie lam się stara :) powodzenie masz to do dzieła. Coco jumbo i do przodu jak mawiał bolec hehe

Gość milla93
Nie jestem pusta. Po prostu znam swoją wartość. Czemu jeśli ktoś jest pewny siebie to od razu musi być wyzywany od pustych lal?

Gość gość
bla bla bla ona jest fe, a ty cudowna, wspaniala. Widocznie jednak tylko w swoich oczach uwazasz sie za taka swietna, skoro jednak facet woli ja.

Gość gość
poza tym kto dal ci prawo osodzania jej? Ty masz niby normalnych znajomych? Czyli takich, ktorzy jak ty widza tylko czubek wlasnego nosa? Skad wiesz jacy sa jej znajomi? Bo wygladaja tak a nie inaczej to juz sa lumpami? Wlasnie dlatego jestes pusta. Oceniasz ludzi nie znajac ich

Gość milla93
Gdybym nic do niego nie czuła to pewnie miałabym to gdzieś, ale niestety mi na nim zależy. I boli mnie fakt, że zostawił mnie dla jakiejś mainstreamówy.

Gość gość
pewnie ta hipsterka ma drogie ubrania, fajny styl i jest szczupla (pewnie z jadem napiszesz,ze tylko 'kobiece ksztalty'sie licza) nieulozone wlosy niekiedy wygladaja seksowniej niz ulozone, po prostu ona jest lepsza, intrygujaca

Gość gość
a mainstreamowa jestes ty, zapoznaj sie z definicja pojec, ktorych uzywasz. pewna siebie moze byc nawet wiesniara, ale czy slusznie?

Gość milla93
Człowieku, zejdź ze mnie. Ona wcale nie ma drogich ubrań, bo to dziewczę z nizin społecznych, ubiera się w lumpach albo chińskich marketach. Nie wiem w którym miejscu wyczytałeś/aś, że nie jestem szczupła. Jestem po prostu delikatnie zaokrąglona w pewnych partiach ciała. Ona też jest podobnej budowy ciała więc to raczej bez znaczenia. Wiem kim są jej przyjaciele, bo wyobraź sobie, że jeden z jej znajomków próbował mi opchnąć raz na imprezie xtc. Więc chyba mam jakieś podstawy by wyrobić sobie o nich odpowiednią opinię.

Gość gość
co i tak nie zmienia faktu, ze twoj byly woli ja :D

Gość gość
mężczyznę wyglądem można zwabić nie poderwać. Zaś charakterem można utrzymać lub odstraszyć.

Gość milla93
Tyle, że ona go nie chce. On za nią biega, nosi jej książki, odwozi ją po zajęciach do domu, a ona ma to gdzieś. On nie ma pojęcia jak się poniża.

Gość gość
uroda to rzecz względna. może i nawet jesteś ładniejsza, ale to bez znaczenia.. a co do stylu, to przeceniasz jego znaczenie, jako nastolatka ubierałam się fatalnie: glany, rozciągnięte swetry, koszmarna KOSZMARNA fryzura, fatalny makijaż i miałam duże powodzenie, a podkreślam, że nie nadrabiałam osobowością, bo nie jestem miss popular. dzisiaj ubieram się ekstra i to bardzo poprawia atrakcyjność, ale jak ktoś się podoba, to się podoba

Gość gość
to może za sztywna jesteś. wyjmij kij z doopy- dobrze mieć znajomych co wiedzą, gdzie załatwić towar

Gość gość
widocznie tylko twoim zdaniem byla brzydsza...

Gość gość
A wiesz tak już jest ,że niektorym nawet super ciuchy nie pomogą jak jest mało atrakcyjny. wiec to ,że bardziej od niej o siebie dbasz nie świadczy ,że ona jest brzydsza- dla twojego bylego niestety jest ładniejsza

Gość gość
Pewnie go kręci, że jest taka... hm, niedzisiejsza, że żyje w jakimś tam swoim świecie, że go odrzuca(?) Co druga dziewczyna jest ładna, zadbana i zgrabna, wygląd to nie wszystko. Pewnie ta laska go mocno intryguje, pociąga. Ty jesteś taka normalna - wygadana, ładna, mnóstwo znajomych. Pewnie zachciało mu się czegoś innego. Daj sobie spokój i nie lataj za nim. Niech robi co chce. Ma do tego prawo.

Gość gość
Sama napisałaś, że patrzyła na Ciebie ironicznie, ona uważa się za lepszą od Ciebie, mogę się założyć, że jesteś taką wyciumkaną niunią, zawsze się śmieje, zawsze musi być na pierwszy planie. Sorry, ja też takimi laskami rzygam, więc nie dziwię się chłopakowi. Takich lasek jak Ty jest miliony. A takiego dziwioląga, jak ta laska trudno spotkać, jest czymś innym i dlatego intryguje.

Gość milla93
Jakoś nie zauważyłam, żeby dziewczyn podobnych do mnie były miliony. Studiuję na dużej uczelni, gdzie są studentki z różnych stron Polski i patrząc po moim wydziale to jest może jedynie garstka naprawdę ładnych dziewczyn. Większość to szare myszy,, albo typowe, głośne wieśniary, które na studia idą po to, by sobie znaleźć męża. No i oczywiście jest jeszcze kilka takich ewenementów jak ta.

Gość gosc2
wszyscy mezczyzni sa tacy...to oblatywacze...:-D z 2% wyjatku jak ja :-D

Gość gość
Jesteś zapatrzoną w siebie dziewczyną, tylko JA, JA, JA. Ona beee. JA super! Nie dziwię się, że Cię facet zostawił.

Gość Może ja to napiszę...
Wiesz co radzę Ci abyś zmusiła go do związku z Tobą. To będzie chyba najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji, no bo co innego możesz jeszcze zrobić? Chyba że ulgę przyniesie Ci zwyczajne zwyzywanie tej dziewczyny od hipsterów, ćpunów i chudzielców.

Gość milla93
Nieważne, widać, że nie zrozumiecie. Waszym jedynym celem jest tylko zdołować drugiego człowieka, żeby podnieść dzięki temu własne ego. Polaczki.

Gość gość
masz gdzies lusterko pod reka? To spojrz w nie - zobaczysz typowa wiesniare, ktora nie ma nic do powiedzenia poza p*****lami :o