Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto chce tez jechac do pracy za granice?? ja jestem juz gotowa.

Polecane posty

Gość gość

kto tak jak ja chce jechac do pracy za granice ? Ja mam juz wszystko poszykowane, od ubran, chemii, tabletek , az po jedzenie.... i czekam na oferte z konkretnej agencji posrednictwa pracy , ale obecnie ofert nie maja ...i nie wiem czy czekac dalej bo czas leci, a pieniedzy coraz mniej, rachunki niezaplacone ... z agencji mam jechac na 6 mies z mozliwoscia urlopu po 3 mies... Moze tez jest ktos w takiej sytuacji jak ja ? Ja jestem zmuszona jechac, tu pracy brak pow. 1.100 na reke.. Poleccie jakies dobre agencje ... juz bardzo jestem zniecierpliwiona i zestresowana i nie wiem co robic ... z agencji mialabym przejazd akredytowany czyli w pierwszej wyplacie odciagniety, wiec nie musze jechac z super jakas gotowka... a moze do jakiegos gospodarza , Niemcy , jaies zbiory , sortowanie ... dziewczyny ??? jestem gotowa jechac juz od nast. tyg jak cos :))

Gość gość
ha ha ha ha ha ha! jedzie do pracy i już wszystko ma - oprócz pracy! ha ha ha ha ha !

Gość gość
Ja wyjechałam przez agencję LSJ. Pracuję już rok za granicą ;) z agencją żadnych problemów nie było, ale trzeba do nich dzwonić co kilka dni (lub nawet codziennie) odnośnie upodobanej przez siebie oferty i pytać "czy już coś wiadomo kiedy będzie rozmowa kwalifikacyjna". Powodzenia.

Gość gość
Taaa na wykopki burakow do Norwegi buhaha

Gość gość
buraki do buraków :) czyli wsio OK :D

Gość xxxxddd
Moja koleżanka jeździ do pracy do Niemczech, ale najpierw załatwiała sobie przez agencje u nas w miejscowości przy granicy z Niemcami , a potem tą agencje zlikwidowali i ona tam pracuje już nie przez pośrednika. Zarabia około 4-5tys zł na miesiąc po odliczeniu kosztów mieszkania . Jedynie musi kupować sobie jedzenie i płaci za przejazd do domu. Pracuje w szklarni przy pomidorach i nie zamierza wracać. Zastanawiam się nad wyjazdem do niej.

Gość gość
witam Wszystkich :) Dziekuje za wpisy :) To ja zalozylam temat:) ktos sie smieje ze wszytsko mam, ale pracy nie mam, otoz to zapisalam sie do agencji i przypominalam sie co 2 dni , ale jak dzwonie to ofert nie maja ( byc moze nie maja zapotrzebowania-chociaz panie w biurze mowily co innego) ... no i jak ja z poczatkiem czerwca mialabym jechac, i telefon moglabym dostac w kazdej chwili 3 dni przed wyjazdem , wiec jesli czekam juz prawie 3 tyg , to wiadome ze ubrania mam naszykowane , jedzenie dlugoterminowe stoi, srodki czystosci rowniez ... napisalam tu bo cos mi sie wydaje ze nie wyjade z tego biura.. a pieniadze mi sie koncza i potrzebuje pracy , nie wiem co robic :( Kolezanko wyzej - ja na twoim miejscu bym jechala i sie nie zastanawiala. A moglabys mi powiedziec ... jesli rozwiazali te agencje, to Twoja kolezanka pracuje w innej szklarni u jakiegos gospodarza ? i sama wynajmuje np jakis pokoj tak ? i na reke 4-5 tys ? ... ja wlasnie tez ma do tej szklarni jechac na pomidory lub kwiaty, ale cos czuje ze nici z tego .... ostatni tydzien czerwca i ostatni tydzien szansy, ale ja juz nie wierze w to :( Ja bym chetnie jechala, jestem bardzo pracowita, sumienna , bez nalogow :) Jeszcze sprawdze sobie ta agencje, co kolezanka pare postow wyzej napisala :) Piszcie prosze :)

Gość gość
kolezanko z LSJ - moglabym zapytac a do jaiego kraju os nich pojechalas i jaka praca ?

Gość ja musze wyjechac
do xxxddd- jakby bylo miejsce czy taka mozliwosc to jestem chetna :) za granica niemiecka to nie tak daleko jak np do Holandii.. a kolezanka wynajmuje pokoj 1 os. czy cale mieszkanie ? odezwij sie ! pozdrawiam:) ps. zmienilam nicka bo "gosc" nie rozroznia sie

Gość xxx2343254
a czy ktos kojarzy agencję jeople?