Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 63kg i 166cm jestem szczupla ale nie wiem czy

Polecane posty

Gość gość

taka waga wg innych oznacza bycie szczupla, tzn mam zgrabne nie ocierajace sie o siebie nogi,plaski brzuch (wiadomo jakis tam drobny tluszczyk jest ale to dobrze bo nie chce miec deske), tylek jak najbardziej okragly i akurat maly rozmiar, wiec sie zastanawiam dlaczego wiele ludzi mowi ze trzeba miec 53kg?? jak mialam kiedys 50kg to byla KATASTROFA nigdy w zyciu bo bylam za chuda cycki mi zmalaly, tylek tez,kosci biodrowe odstawaly (znaczy sie teraz tez mi odstaja ale nie tak bardzo) czulam sie i wygladalam jak dziecko 14letnie.

Gość gość
ja mam 170 i 58kg i NA PEWNO nie jestem chuda! mam lekko odstajacy brzuszek, odstajaca pupe i dosc masywne uda. fajnei, ze siebie widzisz jako szczupla, ale przy takim karlim wzroscie i wadze ponad 60kg na pewno szczupla jestes dla kogos kto wazy ze 150kg :O

Gość gość
Prosze Cie, daruj sobie tlumaczenia, ja mam 164cm wzrostu waze 11kg mniej od ciebie i uwazam ze jeszcze ze 3kg powinnam zrzucic...

ja myśle, że taką masz budowe... są dziewczyny które mają takie same parametry jak ty a są 2 rozmiary większę przez... tłuszcz. Mieśnie ważą więcej.

Gość gość
Nie wmawiajcie mi ze taka sie widze szczupla,a wcale taka nie jestem, bo wiem jak wygladam, nie mam brzucha, nie mam masywnych ud, ale tez w zyciu nie chcialabym byc chuda o to to nie! Jak to mozna miec 50 pare kg,ja TAK MIALAM kiedysi wygladalam okropnie! W zyciu nie chcialabym miec tyle wiem bo mam porownanie, nie czulam sie atrakcyjna co nie zalozylam to jak dziecko wygladalam jak pold*pek zza krzaka, a tak przynajmniej mam okragly tylek przy tych kg teraz a nie to co wtedy

Ja mam 168 i waże ok 51 kg i nie jestem chuda, może wmiarę szczupła, ale najlepiej wyglądam przy 48. Wnioski wyciągnij sama, ale jeśli dobrze czujesz sie w swoim ciele, to po co cokolwiek zmieniac

Gość Halina 93 kg
Autorko daj fote bez twarzy do oceny :classic_cool:

Gość gość
najważniejsze są proporcje ,można mieć troszkę więcej kilogramów i być bardzo zgrabnym i pociągającym ,a można być chudzielcem i wcale nie wyglądać dobrze, znam i jednych i drugich

ja mam 173 cm. waże 65 kg. i może to dużo... ale ja jestem zadowolona. ludzie mi nie wierzą że tyle ważą, mówią , ze wyglądam na 55 kg. Bo mam grube kości, i niestety mięśnie. Moja mama jest trochę szersza a chudsza ode mnie 0 tłuszczyku. takie geny. A waży jeszcze więcej niż ja...

Gość gość
no viki022 to żeś poleciala kobieto jak ty się nie uważasz za chudą ,ja mam 163 ,ważę 52 kg i wszyscy mówią że jestem za chuda

Gość gość
Dzieki, ja wlasnie chcialam sie dowiedziec czy waga 63kg dla dziewczyn to duzo czy malo,ale widze ze okreslili by mnie jako hipopotam,no trudno, a szkoda,bo ja nie wracam do 50kg za bardzo zle wtedy wygladalam

Gość rrita
Autorko jesteś wysoka więc Twoja waga jest prawidłowa BMI 22.9, czyli w normie. Najważniejsze to dobrze czuć się ze swoim ciałem.

Gość gość
Ja mam 168cm i waze 62 kg i bardzo bym chciala schudnac tak z 6 kg minimum. No, ale brak mi motywacji. A Tobie zazdroszcze autorko :(

Gość gość
No viki022 to żeś poleciała kobieto jak ty się nie uważasz za chudą przy takim wzroście i wadze ,ja mam 163 i 52 kg i wszyscy mówią że jestem za chuda ,

Mi nikt nie mówi,że jestem za chuda, może kilka razy się zdarzyło usłyszeć od grubej koleżanki. Ważyłam kiedyś prawie 60 kg i od kiedy schudłam to słyszę same komplementy, zwłaszcza od facetów. Mam drobną budowę i może dlatego nie wyglądam na "wysuszoną".

Gość gość
pewnie jesteś seksi, nie to te aseksualne chudzielce, które najchętniej by Cię na każdym kroku odchudzały

Gość gość
ja waże 60 kg przy 173cm nogi nie ocieraja się o siebie jest przerwa,ale mam szerokie biodra 100cm i przez to czuję się gruba a 30 tka minęła!

Gość gość
ja mam 165 cm i ważę 55 kg. W zimie dochodzę do 60, na lato chudnę. Uważam się za szczupłą (ale nie chudą). Wierzę ci, że wyglądasz szczupło. Mi głównie idzie w biodra, ale gdyby się rozkładało równo to i przy wadze 65 kg wyglądałabym szczupło. Wszystko zależy od sylwetki.

Gość gość
nie lubie swoich bioder a kocham chodzić w rurkach.....

Gość gość
myślę, że wyglądasz raczej zdrowo i krzepko. Taka budowa. Ja ważę 60 kilo mam 175 i jak zrzucę 5 to bedzie rewelacja . na razie jest tak sobie. mięśnie też mam - nie tłuszcz, ale jestem taka lekko cieżka. tak się czuję

Gość gość
ale ja nie mogę schudnąć te 5 kilo waże 60 i na żadnej diecie schudnąć nie mogę

Gość gość
Ja mam 171 cm i 55 kg i wiecznie ktoś sie czepia że mam boczki, oponke i udziska. A nie istnieją aż tak ciężkie kości zeby przy metrze 166 i ponad sześćdziesięciu kilogramach byc szczupłym