Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mwiet

Gdzie kupić fajne body dla dzieci z nadrukiem.

Polecane posty

Cześć! Mam pytanko gdzie mogę kupić fajne body z nadrukiem dla niemowlaka na prezent? pozdrawiam

Gość gość
Fajna reklama :P

Gość gość
Witam, bardzo oryginalne i z miłej w dotyku bawełny body z urzekającymi napisami sa tutaj www.infante.pl "Mała Mi" "Wiem ale nie powiem" czy "Tygrysek urwisek" Warto zerknąć :) kopertowe, body z kołnierzykiem dla niemowląt chłopców i dziewczynek <3

Gość gość
na 5-10-15 jest dużo, w Smyku, jeżeli znasz Pepco tam się trafiają takie cukiereczki za grosze czasem :)

a ja polecam www.dejna.pl kiedys tak kupowałam własnie bodziaki ze śmiesznymi napisami na prezenty. I nie sa jakiejś złej jakości bo tego sie bałam. Co do pepco o którym pisała koleżanka wyżej to i owszem sa fajne ciuszki ale na takie troszke większe dzieciaczki. ja mam córcie 16mc i dla niej już można dostac cos fajnego za male pieniądze. natomiast dla noworodków powiedzmy koło rozmiaru 56-74 to bodziaki nie są za ciekawe. ja trafiłam na takie w rozmiarze 62 jak ubrałam córc*****kąpieli to myslałam, że mnie krew zalej bo tak sie rozciągły, że dekold miała na ramiona i cały "biust" było jej widać:(

Gość gość
pakamera.pl

Gość gość
Polecam wpisać "sklep kandra" w google:)

Gość mama12 tak
A ja polecam www.e-canelf.pl widac ze startuja ale maja fajne i smieszne wzory, bardzo dobra jakosc ja jestem zachwycona. Kupilam malego teroryste to wszyscy sie zachwycaja.

Gość mama12 tak
Sorry braklo odstepu www.e-canelf.pl

Gość gość
A ja niestety nie mam dziecka z nadrukiem :(

Gość gość
www.wytwórnianadruków.pl

Gość temida11
Ostatnio widziałam oferty w bardzo dobrych cenach tutaj http://www.biznesoferty.pl/promocje/ , może coś sobie znajdziesz, ostatnio często wchodzę na tą stronę, bo codziennie jest coś nowego :)

Gość diderido
Polecam sklep z nadrukami dla dzieci: bodziaki, koszulki itd. Tutaj macie bezpośredni link do bodziaków - towar naprawdę bardzo dobrej jakości, bodziaki bez problemu prane i nic sie z nimi nie dzieje http://www.nadrukujto.pl/body-dzieciece

Gość Ingusia
Fajne body kupiłam ostatnio przez internet, co prawda bez nadruków bo potrzebowalam dla dziecka pod sukienke, na tej stronie: http://www.guliwerkids.pl , w dodatku udało mi sie zakupić po przecenie :))))

Gość Milena

Ja kupowałam w sklepie Moocha

Mają super fajne bodziaki!