Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanananana

Proszę pomóżcie mi jutro idę na 18-stkę...

Polecane posty

Gość załamanananana

Dziewczyna do któej idę nie przyszłą na moje urodziny bo...źle się czuła..przyniosłą prezent następnego dnia oto on: http:/ /www.art-pol.pl/produkty/70873-zestaw-6-kieliszkow-x-magic.html i jeszcze wrzuciła twixa i milkyweya.... Jka myślicie ile dała za te kieliszki,ja chciałam jej kupić drogi prezent ale jeśli ono kupiłą to za parę złotych tpo ja też jej poskąpię...

Gość gość
przeciez to szklaneczki dla dzieci :D max 30 zl :D

Gość załamanananana
nie no kurde,ja myślałam że z 7 złotych dała z a nie..jak myślicie

Gość załamanananana
na necie szukam i szukam i tylko to zdjęcie jest a ceny nie ma...

Gość ojgen
proponuję zestaw sześciu filiżanek i herbatę bardzo dobrej jakości

Gość nicaa
nie rób tego! Jeżeli się kolegujecie nie patrz, za ile kupiła prezent dla Cb i że to były zwykłe kieliszki. Nie chcę jej tutaj bronić, ale popatrz na to z innej str. Kup jej to, co uważasz za słuszne. Na ile byś wyceniła waszą znajomość? Przemyśl i nie rób tak, jak ona bo takie cos jest żałosne. Jesteś w liceum, czy podstawówce? Pomyśl i napisz, co wymyśliłas :) ;**

Gość zlamanananana
Ale ona widocznie nie ceni jej,a ja kupiłam jej kubek za 5,90,czekoladę milkę za 3,20 i jeszcze jej kupię kartkę taką z życzeniami za 2 złote,to chyba wystarczy?(no i jeszcze torebka jak juz liczyc cąłkowity koszt)

Gość zlamanananana
ile te kieliszki kosztują?

Gość liczi77
Ja znalazłam zestaw 6 kieliszków za 10zł. http://www.homebook.pl/produkty/651676/dla-domu-do-kuchni-i-jadalni-do-serwowania-posilkow-naczynia-kieliszki-kieliszki-do-wodki-zloty-pasek-zloty Myślę, że zakup takiego prezentu nie musiał być wcale objawem skąpstwa. Może nie miała innego pomysłu. Kup jej coś fajnego, co sama chciałabyś dostać. Lepszy odniesie to skutek.