Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UMARŁ CZŁOWIEK KTÓRY

Polecane posty

Gość gość

podpalił się pod kancelarią Tuska. Tusk masz jego krew na rękach

Gość jakie zycie taka smierć
bywa....

Myślisz że nasz jaśnie panujący się tym przejmuje ? Sukienki dla żony za pieniądze Polaków ważniejsze. Jeszcze nie jedną krew będzie miał na rękach

no i co z tego, chyba zona tez musi dobrze wyladac, w koncu nasz kraj reprezentuje a nie jak wy-dziadówki z kafe:D

Gość gość
Dziadowki? Haha. Chcialabys dziadowko ;)

no to skad ten bol,ze Tuskowa sobie kieckę kupila, chyba normalna rzecz:D

mi wisi kim ty jestes, dla mnie i tak nikim:D ludzikiem z neta:D

Gość gość
najlepiej to szopke odstawic i co to dalo? nic

Gość gość
a jak pojde sie powiesze przed lidlem to tez napiszecie ze wlasciciele lidla maja moja krew na rekach? Chciał to sie podpalil jakby był madry to by tego nie robił. Nie twierdze ze w kraju jest cacy ale odbieranie sobie zycia to zadne wyjscie i glupi pomysl

Gość gość
A kogo obchodzi jakiś samobójca? rząd mamy taki jaki wybraliśmy.

Gość gość
pani Tusk jest grubym wieprzem????? Chyba trzeba do okulisty się wybrać. Poza tym jak to stwierdzenie ma się do faceta z Podlasia który podpalił się pod kancelarią premiera? Chciał sobie życie odebrać to wybrał taki sposób, ale trudno, żeby premier kraju brał na siebie odpowiedzialność za wszystkich samobójców w tym kraju

Gość dnsfvkjsdnf
sam sie podpalil to takie ma tego skutki. nikt go nie zmuszal.

Gość apolonija.gompka
Jakim trzeba być kretynem ewentualnie kretynem chorym psychicznie,zeby twierdzić,iż Tusk jest winny tego,ze jakiś człowiek z zaburzeniami emocjonalnymi popełnił samobójstwo? bo moim drodzy,nawet jeżeli rząd jest tak okropnie zły(!) czy ktoś zdrowy psychicznie podpala się pod kancelarią premiera? w walce z tymi bardzo złymi ludzmi(!) obiera drogę pozbawienia się zycia w sposob tak okrutny jak samospalenie.

Gość gość
jasne lemingi jeszcze donkowi pałe zróbcie

Gość gość
a ty Belial71 zastanów się co piszesz :( Jeśli to 71 to twój rok urodzenia, to pewnie pamiętasz czasy PRL. Skoro narzekasz na prawicowy rząd, to pewnie pochodzisz z rodziny komuchów. I przypomnij sobie teraz gdzie ubierała się Stasia Gierkowa, jak to do Paryża latała na zakupy za nasze pieniądze, żeby "wyglądać". Ona faktycznie przy tuszy była, ale wtedy na pewno nie miałbyś gdzie jej skrytykować i myślę, że byś się nie odważył nawet :)

Gość reka reke myje
tusk ma na rekach nie tylko jego krew... tusk ma na rekach jeszcze NASZE pieniadza

Gość gość
Nie jestem z rodziny komuchów. A jak Gierek rządził to jeszcze nie wiedziałem co i jak. Bardziej już kojarzę Kanie a potem Jaruzelskiego A tu faktycznie sie pomyliłem , pomyliły mi się żony. Ale to mój błąd. A co odważenia się , pewnie bym się odważył. Jakoś nie tylko ja narzekam na ten rząd.

Gość gość
tylko za komuny biedy nie bylo byla praca, mieszkania nie bylo glodnych dzieci , sluzba zdrowia funkcjonowala a teraz co masz? 4 lata taka sama wypłata, czynsze drogie, jedzenie tez,

Gość gość
białoruś, korea północna, chiny czekają. Jedź, skoro mówisz że tak fajnie za komuny :D

Gość gość
Jeżeli ktoś poza nim samym jest winny to niestety są to propagandorzy pisu którzy głoszą że taka beznadzieja przed nami i manipulują swoimi wyborcami-wystarczy wspomnieć co działo się przed pałacem jak KOŚCIÓŁ postanowił zabrać krzyż. pisowcy lepiej wiedzieli gdzie miejsce krzyża. jakie tam były sceny, płacze i historie. to niby było normalne? wielu wyborców pis to nawiedzeni ludzie których bardzo popchnąć do takich czynów. a i żeby nie było-tuska jak i całe po najchętniej bym wysłała w kosmos.

Gość gość
Czy Tusk przeszedł ciąże, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci? Radzę tę dyskusję przenieść na forum ogólne, bo co to ma wspólnego z tą kategorią tego forum? Nie bardzo rozumiem???

Gość gość
Hej Gościu,wyluzuj a wiesz na co pisuary wydają kasę?

Gość nie wierzę.......
polityka na forum o dzieciach :o jesteście z***biste, s********ć do sejmu!!!