Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !offerma

i znowu "multi kulti"

Polecane posty

Gość !offerma

poprzedni temat został skasowany ale takie newsy trzeba rozpowszechniać: x "Jeden z pasażerów jadących w tramwaju spożywał kanapkę z szynką. Robił to na oczach dwóch muzułmanów, którzy z całą powagą poprosili go, żeby wyrzucił kanapkę, ponieważ obraża to ich uczucia religijne. Pasażer odmówił, więc mężczyźni go zaatakowali. Policja zastanawia się teraz, czy całe zajście traktować jak rozbój czy konflikt na tle religijnym - czytamy na łamach serwisu."

Gość gość I
już brak słów co te lewackie rządy na nas ściągają

Gość krzysiooo
jeb** tych kozojebców. to jest zaraza, która wkrótce zaleje Europę youtube /watch?v=K5FuE5Wcv7o&feature=c4-overview&list=UU9epfotDUn70V5AhnDlxTpw /watch?v=RM4AXSzSwfM

Gość gość
kiedyś sam bym powiedział, że może należałoby tę sprawę jakoś polubownie, żeby nie robić bydła, schować tą kanapkę czy coś. Teraz uważam, że jak muzuły w europie próbują się w ten sposób rządzić, to zwyczajnie za mordę ich i won do swojego kraju.

Gość gość I
22.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość kiedyś sam bym powiedział, że może należałoby tę sprawę jakoś polubownie, żeby nie robić bydła, schować tą kanapkę czy coś. Teraz uważam, że jak muzuły w europie próbują się w ten sposób rządzić, to zwyczajnie za mordę ich i won do swojego kraju. x Coś za bardzo mijasz się z rzeczywistością, jak chcesz to teraz zrobić gdy sprawy zaszły już za daleko? Oni w większości są pełnoprawnymi obywatelami, urodzili się tutaj. Zostali zaproszeni przez lewackie rządy.

Gość gość
jak są obywatetami to powinni sie asymilować. jak by mi jakiś wypomniał kanapkę, to bym mu powiedział niech sie odper.oli bo obraża moje uczucia do kanapki. jasne , tego tylko brakuje, u nas niszczy sie rodzinę i kościół, a tamci mają po kilkanaścioro dzieci i BARDZO SILNY kościół. I przy okazji ściga sie narodowców i innych takich tam, a narodowcy są potrzebni do utrzymywania równowagi. Czy ja sobie wyobrażam wyrzucanie własnych obywateli, no nie, nie za bardzo. Ale możemy wybierać rządy, które ostrożnie patrzą na imigrantów, a nie siedzieć w fotelach i mówić, że nie pójdę do wyborów bo to niczego nie zmieni. Oni sie integrują ze sobą, my też powinniśmy.

skoro udało się im nawet z powodu "obrazy uczuć religijnych" usunąć z publicznych miejsc choinki to znaczy że naprawdę jest niedobrze. tylko że wciąż nie jest "za późno". z tym się nie zgadzam. przecież nawet w najbardziej "zislamizowanych" europejskich państwach ilość muzułamnów nie przekracza 10 proc. więc w kategoriach statystycznych są niewiele znaczącym marginesem. tylko że trzeba zmienić wobec nich politykę. nie może być tak ze gdy dwóch muzułmanów zabija na ulicy londynu brytyjskiego żołnierza to odpowiedzią premiera jest apel do żołnierzy żeby nie chodzili poza bazami w mundurach i zapewnianie że "islam to religia pokoju". dopóki nie będzie nas stać na to żeby wobec takiej brutalności odpowiadać równie brutalnie to faktycznie skończymy marnie.

Gość gość
społeczeństwo powinno sie integrować, a nie pozwalać na to, zeby media robiły nam wodę z mózgu. My mamy być tolerancyjni, a ciapaki to mogą być brudasami i sie szarogęsić? Na szczęscie w Polsce nie zabraniają stawiać choinek, ale jak mi arabiasty zabroni ją postawić na moim podwórku, to spokojny jestem, ale z wioski, i załatwię sprawę po mojemu a potem zakopię go w ogrodzie.

Gość gość
Ci popaprancy wjeżdżając na teraz innego odrebnie kulturowo i religijnie panstwa,powinni podpisywać dokument o dostosowaniu się do zasad i regul panujacych na terenie danego kraju. A jak odmówią to WON owce trykac !

Gość gość
i ja też chciałam tak napisać : Ofermuś, kocham Cię, moj słodki idioto ! i ożeń się ze mną, ale już !

Gość kiQÓt
...i flakami świńskimi ich bombardować

Gość DJ 80's
ktoś wyżej dobrze coś zauważył, imigranci powinni dostosować się do warunków panujących w danym kraju a jak nie to von! Nie oznacza to nakazania wyznania, czy zmuszania do obrzędów, ale muszą pamiętać ze oni są gośćmi i mają obowiązek szanować dom gospodarza. Dobrym rozwiązaniem jest pozbawienie przywilejów socjalnych, na to trzeba zapracować i nie może być mowy ze ktoś może utrzymywać się z zasiłków nie pracując, ograniczy to skutecznie ekspansje tej szarańczy która żyje cudzym kosztem, zresztą gdy chodzi o Polskę nie ma potrzeby sprowadzać tu imigrantów, jeśli już to tylko dobrych fachowców w branżach w których ich brakuje, reszta wypad, Zydzi zakaz wstępu, chyba że zrzekną sie religii

Gość jjjsjsjsh
DJ 80's------bardzo dobrze powiedziane

Gość DJ 80's
jestem w temacie na co dzień, żyje w multi-kulti, nie wszyscy są fanatykami, ale problem istnieje, widzę co stara sie zrobić rząd, jakie frakcje polityczne zyskują poparcie i z jakiego powodu i widzę co stanowi problem, kasę za free każdy wykorzysta, a jeśli pracować nie trzeba to tylko robić dzieci

Gość gość
to już jest CHORE :O