Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czaruuuśśś

Chce wziąśc kredyt ,pomóżcie.

Polecane posty

Gość Czaruuuśśś

Witam Sprawa wygląda następująco , chcę wziąśc kredyt w wysokości ok 11tys.zł. Niestety nie mam dokumentu świadczącego o tym że pracuję, lecz mój stały dochód miesięczny wynosi ok 3tys,zł które potwierdzone jest stałym wpływem na konto. Kredytu potrzebuję na auto, wkład własny to 20tys, a te 11 tys potrzebuję. I teraz moje pytanie, czy bank udzieli mi kredytu np.Pod tak jakby zastaw tego auta? To będzie jego zabezpieczenie ?Są w ogóle jakiekolwiek szanse na kredyt bez umowy o prace itp?

Gość wanda ibandaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a z jakiego tytułu masz ten dochód? i tak, sa kredyty samochodowe, w których samochod jest zabezpieczeniem kredytu. trzeba przejść sie po bankach i popytac

Gość gość
są banki które biorą pod uwage regularne wpływy na konto a nie swistek z pracy

Gość Czaruuuśśś
Pracuje w rodzinnej firmie , ale nie jestem tam zatrudniony, jakoś przełożyliśmy ta decyzjce... od 2 lat jestem taki o niby bezrobotny ale jednak nie ;P

Gość Czaruuuśśś
Dopiero teraz będe zatrudniony, ale zmieniając temat juz straciłem wiare w to że ktoś da mi 11tys.zł bez zaświadczeń o zarobkach i weżmie pod uwage auto które kupie dopiero jak oni mi dadza te pieniądze.

Gość gość
ja nie zarabiam i nie mam zadnych wplywow na konto, a bank mi dal tys zl pozyczki :P

Gość Czaruuuśśś
No tys a 10tys to troche różnica, no nic musze przejść się do banku.

Gość gość
Skoro nie masz zatrudnienia to nawet nie masz co marzyć o kredycie.To nieważne że masz stały dochód na koncie skoro nie masz zatrudnienia? Niby na jakiej podstawie masz otrzymasz kredyt? W tej sytuacji możesz zgłosić się po kredyt do lichwy, oni udzielają takim ktorzy mają niejasne dochody😠

Gość gość
moze tys i 10 tys to roznica, ale niemalze na sile mi wciskali pozyczke w wysokosci 5tys. na dowod.. ze niby jakas promocja i oferta wazna miesiac. wzielam, ale tylko na tys. niedroga, bo 7zł msc. splacilam w ciagu 3 mies, wiec kosztowalo mnie to 21zł.

Gość Czaruuuśśś
Jaki to bank jeżeli możesz powiedzieć?

Gość gość
millenium. oni startuja z takimi promocjami srednio 2 razy w roku. tyle, ze chyba chodzi o stalych klientów. ja mam tam konto już 10 lat jakos..

Gość Olgga
Jak masz w swojej miejscowości Open Finance to przejdź sie może do nich. Z tego co się orientuje to byliby w stanie zaproponować ci coś. Ja zawsze korzystam z ich usług i polecam. Tam pracują naprawdę wykwalifikowani ludzie i myślę, że Ci pomogą.

Gość gość
Możesz skierować się na jakieś forum specjalistyczne np. http://www.soskredyt.pl gdzie fachowcy pomogą Ci z Twoim problemem... :)

Gość gość
'wziąć' a nie 'wziąść'!!! analfabetka...

Gość gość
Czaruuuśśś Pracuje w rodzinnej firmie , ale nie jestem tam zatrudniony, jakoś przełożyliśmy ta decyzjce... od 2 lat jestem taki o niby bezrobotny ale jednak nie ;P xxxxxxxxxxx zagaszam cie na Policję i do Państwowej Inspekcji Pracy!!!!!!!!!!!!!! kolejny oszust, który pracuje, nie płaci ZUSu i podatków i wyłudza darmowe leczenie!!!!!!!!!!!!!!!!!! znajdą cię po IP komputera!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
co tam Czaruś? już nie piszesz nic??????

Gość Kaśka79
Trudna sprawa.. Hmmmm. Udaj się do doradcy (Open Finance mogę Ci polecić, bo sama korzystałam i jestem zadowolona). On Ci wszystko powie co i jak.