Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmmamia

Pomysły na wakacje w mieście

Polecane posty

Gość mammmmamia

Pomocy! Mam 15letniego syna. Przechodzi ciężki okres i nie potrafię sobie z nim poradzić. Chciałabym, żeby w wakacje robił coś normalnego. Może rozwinął jakieś swoje zainteresowania, cokolwiek! Wyjazd na kolonie nie wchodzi w grę. To bardzo trudny chłopiec i wyjazd z rówieśnikami to bardzo złe rozwiązanie.

Gość gość
Dlaczego trudny? Swiata poza krzyżówkami nie widzi? Czy może non stop gra w WoWa albo innego SoFa? Czy ćpa i się napier*ala z ludźmi?

Gość mammmmamia
Nie jest ani fanatykiem gier, ani nie ma wielu innych zainteresowań poza znajomymi, ale przede wszystkim mój syn nie ćpa! Niestety, zdarza mu się wypić piwo - czasem więcej jak jedno. W ogóle niespokojny duch z niego, jak to chłopak. Czasem zdarzy mu się jakaś bójka, czy coś. Rozumiem to, ale chciałabym, żeby z tego wyrosnął i znalazł coś, co go w życiu zainteresuje... pomóżcie!

Gość gość
twój syn do ćpun i złodziej!

Gość mammmmamia
Czy ktoś ma jakiś pomysł, czy potraficie tylko obrażać?

Gość mammmmamia
rozumiem, że nikt...

spróbuj go wysłać na jakiś kurs. Rozumiem, że jeżeli nie ma zainteresowań, to i niewielu rzeczach się zna. Jeżeli zdarzają mu się bójki, zapisz go na sporty walki, może to pomoże. Są też inne rozwiązania. Nie wiem, jak u Ciebie w mieście, ale u mnie jest np. szkoła muzyczna, w której uczy jakaśtam ćwierć albo półfinalistka mam talent. Uczy śpiewu. Kuzyn wysłał tam swojego syna i synowi podobno bardzo robi fakt, że uczy go osoba z TV. I to nie tak, że syn śpiewa bacha, mozarta czy liszta, tylko robią rzeczy ze współczesnej muzyki i sami ustalają program. Dzieciak zadowolony, kuzyn i jego żona w sumie też, bo dziecko będzie miało jakiśtam certyfikat szkoły muzycznej. Tylko nie pamiętam nazwy :/

Gość mammmmamia
Dziękuję za pomoc! Oba pomysły są fajne. Ale chyba bym nie chciała, żeby mój syn zarabiał na życie bijąc się z innymi. Drugi pomysł mi się podoba. A uczą tam może hip-hopu? I jakie to miasto? Może jeszcze jakiś pomysł?