Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludka_miła_255

Poszłam do beznadziejnej pracy tylko po to, żeby zajsc w ciąze i miec macierzyńs

Polecane posty

Gość gość
k***a ja wszystko rozumiem ale ona ma kasę i chce wysepic jeszcze wiecej!!

Gość ludka_miła255
no tak idę tylko po to żeby wysępic tą kase a reszta mnie nie interesuje skoro mi się będzie należało to korzystam i tyle:P

Gość gość
lepiej rumunow cyganow i innych dziadow oplacajcie debile jedne :O

Gość ludka_miła255
czarna- no szkoda szkoda że z twoich podatków ale cóż poradzic:P poza tym co mnie obchodzą obcy ludzie ze to z ich podatków, trzeba kombinowac :P

Gość gość
jesteś nedzna egoistka, niektórzy sa biedni i nie ma żadnych zasilkow dla nich, a ty zabierasz te pieniądze

Gość gość
dokładnie, tusk was non stop okrada jebie w d*pe ile wlezie premie se przyznaja i nikt sie nie sprzeciwia :)

Gość ludka_miła255
biedni żałośni ludzie na kafe wylewaja na mnie swoje żale bo jestem bogata i cwana, do czego to doszlo :/

Gość gość
nie martw sie autorko tu juz tak jest banda idiotow

Gość ludka_miła255
zapomniałam dodać że praca o która sie staram to praca w agencji towarzyskiej :) dorabiam tez sobie na show.upie ciągnąc druta mojemu bogatemu mężowi

Gość ludka_miła255
tak wam gul skoczył ze wymyślacie jakies załosne podszywy. chce się wam?

Gość gość
życzę powodzenia żeby się udało szybko zajść w ciąże

Gość ludka_miła255
dziękuję, zaczneimy starania od razu ale mysle ze ok 3 mies będę musiała się przemęczyc

Gość gość
zazdroszczę... też bym korzystała ile wlezie... ja miałam tylko 18 tygodni macierzyńskiego niestety. Aha - nie wiem czy ten przepis istnieje, ale do niedawna było tak że kobieta jest chroniona po 3 miesiącu ciąży, więc lepiej się nie chwal pracodawcy przed upływem tego czasu, bo cię zwolni

Gość ludka_miła255
staramy sie już dlugo ale moj mąż nie wie w ktora dziurkę wlozyc palec zeby wyszedł dzidzius:(

Gość studentkaaaaaaaaaa
niektórzy, tak jak autorka są ograniczeni, widać po niej, że kobieta nie ma ani, szkoły, ani żadnych ambicji, i tyle. Plebs, plebsem zawsze będzie, i nie zmieni to nawet "dobra praca" jej męża p.s. gardzę takimi "ludźmi"

Gość ludka_miła255
studentkaaaaaa co z tego że nie mam matury? mam meza ktory utrzyma mnie i dziecko:/

Gość asik k
AUTORKO NIE PRZEJMUJ SIE -MOJA SZwagierka bedac w 3 miesiacu ciazy zarejestrowala sie u kolezanki(dawala jej na zus)w 6 poszla na zwolnienie.Po urodzeniu miala macierzynski .Pozniej wrocila(niby-oplacala ponad 3 miesiace zus)do pracy i znowu na zwolnienie okolo 4-5 miesiace.Najlepiej zadzwon i sie dowiedz (powiedz ze jestes w ciazy)albo idz bezposrednio do urzedu i sie zapytaj.TUTAJ SZKODA NERWOW SOBIE TRACIC

Gość gość
hehehe, ludzie, bo wam żyłki popękają :) niech dziewczyna korzysta, państwo nas przez całe życie dosyć dyma na kasę... wyobraźcie sobie, że gdy ktoś zarabia najniższą krajową, czyli niecałe 1200 zł na rękę, koszty pracodawcy wynoszą ok. 1900 zł. Gdzie podziewa się pozostałe 700? dziewczyno, korzystaj, zachodź w ciążę i biez co ci się należy

Gość ludka_miła255
dokładnie. te całe tuski i kaczory nas okradają a garną dla siebie więc z jakiej racji mam miec skrupuły?

Dlatego pracodawcy boja się takich jak ty... W********ibym cię na zbity pysk po takiej akcji autorki ps. Darmozjady zasrane

Gość gość
zawistne polactwo już na tobie psy wiesza :) rób swoje i się nie przejmuj

Tak bo później z moich podatków będzie z moich ciężko wypracowanych podatków siebie utrzymywać nierob zasrany

Gość gość
nie sądzisz że ze swoich też? przecież będzie jeszcze w życiu pracować i już na pewno pracowała

Gość gość
ja też płacę podatki i to niemałe - chyba na to między innymi pracuję, by móc pójść na macierzyński gdy taka potrzeba, poza tym to chyba raczej nie z twoich podatków kasa idzie lecz ze skłądek na ZUS jak już :)

robi to z premedytacja, idzie do pracy tylko po to zeby później doić państwo... Nap******i tych bachorow tylko po to zeby miec kase

Gość ludka_miła255
to bedzie moje pierwsze dziecko więc o kto jest dzieciorobem?:)

Gość gość
bogata moz i tak, ale rowniez tepa :D