Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelakatarzynakarina

palmienie, ból brzucha pierwszy raz z zyciu, proszęo pomoc baaardzo.

Polecane posty

Dzien dobry wszystkim, mam pytanie, zanim pójde do lekarza, moze któras z Pan podpowie mi, gdzie szukać przyczyny moich dolegliwości. Otóz ok 20 dnia cyklu zaczęłam lekko plamic, plamienie, niewielkie, na początku czerwonawe, potem brązowe trwało ok.3 dni..Drugiego dnia zaczął bardzo bolec mnie brzuch, dokładnie tak, jak podczas miesiączki.Ale miesiączki nie było wczoraj wieczorem plamienie usąpiło, a ból brzucha się zwiększył. Kilka faktów- mój cykl trwa własciwie zawsze 28 dni, współzyłam w 18 dniu, nie stosuje zadnej antykoncepcji, jestem (chyba )zdrowa- miesiąc temu mialam kompleksowe badania u ginekologa, Mam 38 lat. Czy któras z Pan zechciałaby się wypowiedziec, miała podobne doświadczenia? Jestem zaniepokojona.. Moze menopauza?? Taki wątek wkleiłam na ciąza....ale nie było odzewów. Potem posiedziałam z kalendarzem, pomyslałam, policzyłam i wyszło mi, ze współzyłam tez w 11dc i (chyba) rano w 12:) A więc moze jednak ciąza. Trudno sie nie nakręcac.Dzis 24dc czy moge juz zrobic test????Pomózcie dziewczyny:)

Jesli bardzo Tobie zalezy,to mozesz zrobic test o czulosci 10 i najlepiej z rana.Mi wyszedl test 4 dni przed spodziewana miesiaczka pozytywny,jednak druga kreska byla bardzo blada,ale byla.W Twoim przypadku moze to byc ciaza lub jakies problemy hormonalne,bez wzgledu na wynik testu powinnas isc do ginekologa.Jeszcze tak sobie mysle,ze mozesz isc na bete,ktora da 100% pewnosci czy to ciaza

Bardzo dziękuje za odpowiedz:) Czy ten test o wysokiej czułosci kupie normalnie w aptece?:) Rozumiem, ze to drugie to badanie krwi i musze miec skierowanie, jakby co??

Ogolnie ciezko jest dostac testy 10,chyba,ze sa to testy np.bobo test strumieniowy ale ich nie polecam poniewaz lubia falszowac wynik.Jesli idzie o bete,to robi sie ja prywatnie,a koszt od 20-50zl.Mozesz sprobowac zrobic test o czulosci 20-25.Najlepiej podejsc do apteki i zapytac o najczulszy test jaki maja

Tak bardzo mi z tym zle Bardzo Ci dziękuję za Twoje odpowiedzi:) Jutro postaram sie kupic taki test, na pewno dam znac:) Dobrej nocki.