Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leonarda

Zakładanie Latexu

Polecane posty

Gość Leonarda

Witam, Mój partner chcę mnie nakłonić do założenia latexu, pończochy, legginsy itp, i tutaj są moje pytania 1) Czy ciężko się to zakłada ? 2) czy jeśli się w to wcisnę jest to komfortowe ? 3) Nie jestem uczulona na latex, ale czy mogą być tego jakieś nie przyjemne konsekwencje ? 4) czy trzeba o niego jakoś szczególnie dbać ? 5) Czy któraś z was to nosiła, jakie miała odczucia ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. ;)

Gość Leonarda
Więc wie ktoś ? Jak takie coś działa.

Gość gość
Witam żeby założyć prawdziwy latek trzeba się wspomóc żelem poślizgowym lub talkiem chyba że latex jest chlorowany,ja mam kombinezon latexowy odczucia są wspaniałe jak druga skóra. Pozdrawiam

Gość prawictwo pospolite125
Latex dobrze nie wygląda.

Gość gość
przejrzyj forum latexmaniaczy jakos tak ponad to jest jeszcze forum sadomania ogolnie zbyt komfortowe w noszeniu nie jest ale za to jak wyglada ;) gdyby ci nie pasowalo zaprponuj mu obcisla skorzna odziez - wiekszosc tychco lubi latex lubi tez skore.. a skóra to juz komfort

Gość Domina27
Wszystko zależy od gustu. Mnie latex bardzo się podoba :-) To tak samo, jak ze zwykłymi ciuchami - masz takie, które są ładne, a i takie, których nie włożyłabyś, nawet, gdyby Tobie dopłacali. :-) Wystarczy dobrze poszukać. :-) 1. Zakłada się stosunkowo prosto. Musisz mieć specjalny żel, którym smarujesz ciuszek od środka lub posmarować się talkiem, by nie było odparzeń i byś miała komfort noszenia. Wiadomo, że zakładanie latexu na cały dzień może być mało komfortowe. Ciuchy z latexu mają to do siebie, że zakłada się je na trochę. :-) 2. Tak, to bardzo komfortowe. Masz wrażenie drugiej skóry. :-) Materiał jest bardzo przyjemny w dotyku, a jeszcze jak go specjalnie nabłyszczysz, jest bardzo efektowny i pięknie opina ciało. :-) 3. Konsekwencje - hm... nic mi nie wiadomo. :-) 4. Tak trzeba dbać. Czyścisz każdorazowo po użyciu - są specjalne preparaty, możesz też umyć wodą z mydłem. NIE W PRALCE - RĘCZNIE! Nie zostawiaj ciuchów z latexu na słońcu, bo szybko się Tobie popsują. 5. Latex jest bajeczny! :-) Jeśli masz wątpliwości, czy będzie Tobie coś takiego odpowiadać, może nie zaczynaj od nie wiadomo jakich latexowych outfitów, a stopniowo - kup sobie jakiś drobiazg, by poznać materiał np. pończochy, majteczki, rękawiczki - tu masz całkiem niedrogie http://allegro.pl/czarne-rekawiczki-lateksowe-z-ciekawym-zdobieniem-i3607980988.html Przyjemnej zabawy! :-)

Gość gość
Ja dawałem środek nawilżający na bazie wody i bez trudu zakładałem lateksowe szorty. Nic nie uczulało. Penis pod czarną gumą pięknie się eksponował. A do tego ten ostry, wspaniały zapach lateksu

Gość gość
Zadowolona Z CZEGOŚ a nie CZYMŚ Niedouczona q***o debilko.