Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci w polsce są strasznie beznadziejni

Polecane posty

Gość gość

jestem w Hiszpanii i tu taj są ciacha, z uroczym uśmiechem, cudownym, opalonym ciałkiem i zero dresów, każdy fajnie, modnie ubrany i tak pewny siebie mmmmm leseczki załujcie , że nie jesteście tu gdzie ja

Gość ssdfsdvdsvsd
a wy puszczalskie k***y dajecie na calym swiecie, tylko modka p********a puszczalska k***a usuwa odrazu taki temat jak ktos zalozy

Gość hiacynta_bukiet
nie można porównywać bo tam jest inne życie, inna mentalność. W takim kraju jak Polska każdy jest zabiedziały i zestresowany. a słońca jak na lekarstwo

Gość bernank
być może Hiszpanie są ciacha jak tu piszesz ale opowiedz tu jak te 'ciacha' traktują kobiety, no śmiało pisz !

Gość gość
Oj, to już nie chodzi o opaleniznę. Ale polscy mężczyźni to naprawdę...masakra. W większości oczywiście. Można trafić na zadbanego i przystojengo, ale taki jest zazwyczaj zajęty. Nie wiem, dlaczego Polacy są tacy brzydcy, w ogóle im nie zalezy na wyglądzie, ubierają się w jakieś flanelowe spodenki i skarpetki. Jasne, nie ma kasy, ale kobiety też nie mają kasy, a mimo wszystko o siebie dbają. Też mnie nie stać na ekstra ciuchy, ale uprawiam sport i nawet w niemarkowych zwykłych spodenkach czy sukience za 40 zł wyglądam ok.

Gość gość
z pewnością lepiej niż polak, cham, darmozjad i nierób

Gość tutaj przypadkiem
moze ty w polsce mieszkasz w jakim nieciekawym blokowisku i wszyscy faceci wkoo ciebie to obcieci na łyso dresiarze... nie wiem wyjedz do krakowa i poderwyj jakiegos brodatego studenta filozofii.

Gość bernank
namawiam, wybierzmy się na zakupy ciuchowe do dobrych sklepów , chcę wydać na ubrania spoko 2000 PLN , możemy się założyć o dobry koniak, że nie wydam tych pieniędzy i sama stwierdzisz, że dla facetów ubrań na lato nie ma, więc każdy facet kombinuje jak tylko potrafi

Gość gość
Niestety taka prawda. Mamy przystojnych mężczyzn z Polsce ale co jak niestety nie dbaja o siebie :/

Gość gość
Nie, właśnie przystojnych nie mamy(tak statystycznie), ale to nie znaczy, że trzeba ich od razu skreślać. Wystarczy, by o siebie troszkę zdbali, a nie tylko piwsko i brzuchy rosną.

Gość gość
Facet powinien być wysportowany, nie mówię tu o jakiś mega mięśniach, ale sport to zdrowie, a nic tak dobrze nie wygląda jak męski kaloryferek, ale wam się po prostu nie chce! Wolicie gnić przed telewizorami z piwem w ręku. A potem się dziwią, że lecimy na obcokrajowców. Ja pochodzę z małego miasteczka, z facetami tutaj... lepiej nie mówić.

Gość bernank
wejdź kobieto do pierwszego lepszego sklepu obuwniczego, na dzień dobry kupisz 100 par klapek i sandałów a dla faceta są tylko buty do ślubu , - w sukienkach możesz przebierać a w dziale męskim nawet nie ma krótkich spodni , same koszule z długim rękawem i bluzki polo z napisem 'kocham myszkę Miki' co ciekawe myszka Miki to tak naprawdę był rodzaju męskiego jako Miki

Gość a ja znam też
znam niektórych inteligentnych mężczyzn , super wspaniałych w Polsce ... ale chłam też się trafi to normalne ..

Gość gość
Bez przesady. Chodzę z kolegą na zakupy do centrum handlowego i zawsze coś kupujemy. Z tym że on lubi zakupy, może w tym tkwi problem, bo wam się nie chce i najchętniej to po 5 minutach wrócilibyście do domu. Naprawdę dobrze się ubiera mój kolega. Nosi ciemne jeansy, albo materiałowe też jakieś ciemne, do tego pasek, koszule, koszulki. Facet nie musi mieć zbyt wiele ubrań. Nie wiem, jak wygląda sprawa z butami, bo nigdy nie kupowałam. Szukasz dziury w całym.

Gość bernank
ciemne jeansy, albo materiałowe też jakieś ciemne, do tego pasek, koszule, koszulki. tego w szafie to mam 20 sztuk i par ale co na lato i upalne dni ? nie masz pojęcia jak jest , sprzedawcy tylko kiwają głowami , nie ma !

Gość gość
dodam ze ten przystojniak pochodzi z hiszpani

Gość gość
dodam ze ten przystojniak pochodzi z hiszpani