Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madam sisi22

O co mu chodzi??????

Polecane posty

Gość madam sisi22

Witajcie! Dziewczyny może wy mi coś podpowiecie, bo nie wiem już co mam myśleć :). Miesiąc temu na domówce, poznałam pewnego chłopaka, na tej imprezie przedstawił mi się i to by było na tyle. Przez cały wieczór nie zamieniliśmy ani słowa. 4 dni po imprezie zaczepił mnie na fb, odpowiedziałam na zaczepkę i cisza... po kolejnych 2 tygodniach dostałam zaproszenie do grona znajomych i jestem przekonana, że musiał się nieźle nagimnastykować, żeby mnie na tym fejsie znaleźć bo nazwałam się dość specyficznie, a mamy tylko jedną wspólną osobę w znajomych. Po akcji z zaproszeniem, znów kilka dni ciszy, aż w końcu napisał. Rozmowa o wszystkim i o niczym tak tylko, żeby jakoś zagadać, zapytał mnie czy może byśmy się spotkali, ja się zgodziłam, napisałam "czemu nie, może w weekend?" i on na to już nic nie odpisał i już 4 dni milczy.... I o co mu chodzi????????? jak mam rozumieć, takie meeeega zwooolniooone tempo u faceta ?:/ Szczerze powiem, że on mi się bardzo podoba i chętnie bym go poznała bliżej :) Co robić? a może nic nie robić?

Gość Lenkaaaaaaaaaaaaaaaaa21
moze ma ograniczony dostep do neta i na fb siedzi sporadycznie? Badź jest również jakas inna przyczyna techniczna? Do czasu aż nie odpisze, nic nie rób bo wyjdziesz na nadgorliwą ! A na pytanie czy moglibyście się spotkać powinnaś odpowiedzieć raczej bardziej obojętnie , coś w stylu .. " hmm no nie wiem, zastanowię się i dam znać" Faceci są zdobywcami. Lubią zdobywać a kobieta nie powinna podawać się na tak zwanej tacy. No ale to tylko moje skromne zdanie. pozdrawiam lena

Gość madam sisi22
ma 25 lat

Gość madam sisi22
Nie ma ograniczonego dostępu do neta, bo widzę go, że jest dostępny na fb i nic... :) A może on czeka aż to ja coś napiszę???