Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośnik_ponczoch

facet a kupowanie pończoch

Polecane posty

Gość miłośnik_ponczoch

witam, jestem hetero ale lubie czasem kupic sobie damska bielizne,szpilki itp. ale do rzeczy - kilka razy kupilem ponczochy w salonie gatta w galerii. Teraz dziewczyna tam sprzedajaca juz mnie kojarzy i mi glupio teraz. ona jest b,miła, ale jak wchodze to juz wie jaki rozmiar chce itp. A kupowalem tam juz czarne, beżowe i czerwone. Czy ona może sie domyslac ze to dla siebie kupuję? i mysli o mnie ze jestem zboczony itp?pozdrawiam, jestem ciekawy co panie odpisza

PS - skoro zamawiasz konkretne modele konkretnej marki to kupuj w necie - w czym problem?

Gość ekspedientka z galerii
Tutaj ta ekspedientka. Wszyscy tutaj wiedzą, że kupujesz dla siebie. Nie krępuj się jakbyś potrzebował gorsetu czy stringi też doradzę. Czasy takie, że nic już nie dziwi.

Gość miłośnik_pończoch
do wyżej: hehe dobre ;) No ciekawi mnie co ona sobie myśli. Jak już kupuję to ona od razu mówi - rozmiar 3-4 tak? w sumie nie dziwię się że mnie kojarzy,tam nigdy nie widzialem zadnego faceta, ludzi tez malo w tym sklepie.

Gość gość
z koleżanką chodź będzie normalniej

Gość miłośnik_pończoch
heh, no można i tak. A swoją drogą mam bzika na punkcie pończoch i pasa. Dla mnie to jest najseksowniejsza rzecz jaką kobieta moze miec na sobie, zaraz obok szpilek. Kręcą mnie już same słowa: "pas do pończoch", "pończochy do paska", "pończochy samonośne" ;)

Gość gość
Mam to samo co TY.Kupuję je i nie mam z tym problemu.O pończochach wiem wszystko.Moja je nosi prawie codziennie.Lubi je tak samo,jak ja.Czuje się w nich bardzo kobieco.Nie będę opisywał działania ich na faceta bo chyba każdy wie :)

Gość Pończoszanka
Mój zaopatruje mnie w pończoszki,pasy do nich,a ja paraduję w nich,a on szaleje na widok mnie w pończoszkach.Ubieram szpile co jeszcze bardziej podkręca.Mam fajowo bo nie karze mi za wiele robić,mówi często : "Damy nie pracują " :) Fajnie gdy ma się takiego mężczyznę.

A ta kretynka wciąż swoje :O Nie "ubieram szpile" tylko "zakładam szpile" Nie "karze" tylko "każe" I po jaką cholerę zdrabniasz "pończoszki", nie wiesz przez jakie ch pisać "pończochy", tępa dzido? :O