Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LonelywolfMcQuade

Nie zamierzam wchodzić w żadne związki!!!

Polecane posty

Gość LonelywolfMcQuade

Witam szanownych forumowiczów.Otóż chciałem przedstawić w tym temacie swój punkt widzenia dotyczący tzw wiazania się.Otóż szkoda mi osobiście na to czasu,nerwów i pieniędzy.Umawiałem się na randki,czy to poprzez znajomych czy przez neta i trafiałem na same tępe dzidy.Jedna durna c**a cały czas pisała sms-y na randce i gadała przez komórę z jakimś kolegą,a na sugestię że może powinna spotkać się z nim zamiast ze mną prychnęła z oburzeniem.Odegrałem sie zostawiając ją w kawiarni z nieopłaconym rachunkiem pod pozorem pójścia do wc. Druga z kolei na pierwszym spotkaniu była fajna,na kilku kolejnych też.Potem jednak w miarę jak się człowiek zaangażował coś jej we łbie się poprzestawiało i ani me ani be ani kukryku na kolejnej randce,a nazajutrz dzwoni,że nie chce się więcej spotykać bo poznała kogo innego Trzecia spotykała się równocześnie ze mną i innym typem o czym nie miałem zielonego pojęcia.Proponowałem wyjście na koncert stwierdziła olewczo,ze jak nie będzie miała lepszych planów.W takim razie kazałem jej s********ć.Okazało się,że "zakochała sie" w jakimś karku a gdy potem po paru tygodniach dał nogę,dzwoni i mówi,że to była pomyłka itp.Powiedziałem: Zjeżdżaj szmato bo cię na łyso ogole. Powyższym oświadczam że szkoda mi czasu na randki i dziewczyny,a przede wszystkim szkoda nerwów.Nie bawi mnie to że ktoś przyjdzie nażre się na mój koszt pogada albo i nie i tyle.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować