Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlaudiaK1983

Wampir z Bytowa i inni zwyrodnialcy wychodzą na wolność!

Polecane posty

Gość KlaudiaK1983

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zabojcy-i-g****iciele-wychodza-na-wolnosc,wid,15747824,wiadomosc.html Czy istnieje petycja żeby zmienić prawo i usadzić ich do końca życia.Czy czekać spokojnie aż zaczną znowu mordować i g*****ć?

Gość gość
Pamiętam dobrze ideał swój Marzeniami żyłem jak król Siódma rano - to dla mnie noc, Pracować nie chciałem, włóczyłem się Za to do puszki zamykano mnie To już minęło, ten klimat, ten luz Wspaniali ludzie nie powrócą, Nie powrócą już! Lecz we mnie zostało coś z tamtych lat, Mój mały, intymny, ******* świat Gdy tak wspominam ten miniony czas, Wiem jedno, że to nie poszło w las Dużo bym dał, by przeżyć to znów Wehikuł czasu to byłby cud Mam jeszcze wiarę, odmieni się los, Znów kwiatek do lufy wetknie im ktoś

Gość w górę bo ważne
up

Gość gość
Prawo nie dziala wstecz. Chcesz surowszych kar, to trzeba bylo glosowac na kaczora.

Gość wampir z bytowa
ktos o mnie pytal?:P

Gość gość
Trynkiewicz wychodzi w lutym 2014 :o

Gość KlaudiaK1983
To jest jakiś chory kraj bez zasad ...zero moralności zero prawa...albo zabijają kogoś maczetą albo gwałcą dzieci..już codziennie się słyszy takie rzeczy...

Gość gość
matko oglądałam o nim dokument straszny ciekawe czy jak wyjdzie znowu zacznie mordować

Gość gośceeeeeeeeeeeeeeeeeee
Przepraszam ale czy to państwo jest winne że ktoś zabija ? To nie Państwo jest zdemorlizowane tylko społeczeństwo. A sądy są jakie są i na to wpływu nie ma ani u nas ani w reszcie świata. A jeżeli sąd wymierzył wyrok łagodzący widocznie miał ku temu podstawy. To nie 2 wiek że śmierć za śmierć dziś życie człowieka przelicza się na złoto i tylko Jezus głosił że jest inaczej. Ale skoro każdy ma gdzieś Jezusa i jego nauki bo " nie istnieje" i " był człowiekiem " to nie dziwcie się sami sobom że jest tak a nie inaczej. Dobranoc

Gość KlaudiaK1983
"A jeżeli sąd wymierzył wyrok łagodzący widocznie miał ku temu podstawy." Palnij się w swoją pustą łepetynę człowieku bo chyba nie wiesz co piszesz...

Gość gość
Bardzo mozliwe, ze znow obudzi sie w nim mroczny lowca, a wiec bac sie powinni tylko ci o pewnym specyficznym profilu psychologicznym.

Gość Escobar997
Ci ktorzy siedza w sobotni wieczor na kafe raczej nie maja sie czego obawiac ;ppp

Gość gość
Maczeta tez nie dostaje przypadkowy spacerowicz, a konkretna osoba ktora ma dostac z jakichs tam powodow. Tak wiec troche dramatyzujesz.

Gość KlaudiaK1983
gość dramatyzuje? A kibole którzy zaatakowali PRZYPADKOWĄ parę na osiedlu w Krakowie? I pocieli kolesiowi plecy?! Na jakim świecie Ty żyjesz,teraz nie trzeba być "podejrzanym elementem" żeby dostać kosą w plecy...

Gość gość
No niestety takie są fakty a co gorsza naszych władz to w ogóle nie obchodzi.Mam tu na myśli jakiś sensowny projekt ustawy umożliwiającej obserwacje,inwigilację tych dewiantów lub jakieś środki ograniczenia wolności o charakterze izolacyjno-terapeutycznym.Przecież to są zbrodniarze najgorszego kalibru których powrotność do przestępstw jakie popełnili jest prawie pewna. Przecież zamiana kary śmierci na 25 lat pozbawienia wolności zamiast dożywocia która miała miejsce 25 lat temu to był ewidentny błąd za jaki ci którzy go popełnili powinni odpowiadać sami przed sądami. Niestety władz to nic nie obchodzi.Za to jeśli chodzi o inwigilację normalnych ludzi,miliony podsłuchów telefonicznych to proszę bardzo!Od zostało stworzone odpowiednie prawo i miliony złotych na jego realizacje też się znalazły! Tak to jest w tym dziwnym kraju.

Gość gość
a ja nie rozumiem dlaczego jest tylu przeciwników kary śmierci!!! przecież te bestie nie mają racji bytu, po co mają żyć? żeby zabijać? jestem na 200%pewna, że gdyby skazali na śmierć paru przestępców, a nawet więcej - gdyby zrobili transmisje - z przebiegu uśmiercenia to wiele osob w chwili mysli o zabojstwie kogos powstrzymaloby sie....a tak to? "zabije - on umrze - ja bede zyl jak dobrze pojdzie to po 5-10latach wyjde na wolnosc ale przynajmniej odbiore komus zycie" :O : :O:O :O

Gość gość
22.06.13 Mylisz sie! Jest bardzo wiele wypadków użycia tego typu narzędzi kończących sie poważnym uszczerbkiem na zdrowi gdzie pokrzywdzonym była zupełnie przypadkowa osoba. Tylko o tym sie tak intensywnie prasa o ogólnokrajowym zasięgu nie "produkuje" bo i po co? Jest też wiele zabójstw z użyciem noży gdzie ofiarami często pijanych lub naćpanych bandytów padają zwykli ludzie.

Gość gość
dlaczego gwaucicicuelom nie mozna odciac penisow??!! przeciez gdyby sie im odcielo to by dalej zyli a nie gwauciliby :classic_cool:

Gość gość
gość a ja nie rozumiem dlaczego jest tylu przeciwników kary śmierci!!! Zwolenników jest więcej niż przeciwników tylko tym drugim zwykle media dają głos w rozmaitych programach.Na tym polega liberalna machina manipulacji. Gdyby ludzie znali przebieg większości zbrodni jakich sie w kraju i nie tylko w kraju dokonuje to uwierz na słowo-przy pierwszym lepszym referendum w tej sprawię mieliby te karę przywróconą i problem zboczeńców i seryjnych zabójców zostałby rozwiązany. Tylko że my nie mamy demokracji. To jest demagogia a nie demokracja. W kluczowych sprawach naszego społeczeństwa sie po prostu nie słucha i wykonuje sie ściśle polecenia określonych lobby.

Gość KlaudiaK1983
Powinni dla takich uruchomić piece w Oświęcimiu....

Gość gość
Jak ludzie glosuja na roznych lewakow i liberalow z PO i SLD to potem maja tak z przepisami kodeksu karnego ze mordercy po kilku latach sa wypuszczani. Glosujcie tak dalej ale nie placzcie ze jest tak zle bo sami glosujecie na swoich oprawcow.

Gość gość
9:34 - popieram

Gość gość
nastroszonego22 tez należałoby poddać takiej obserwacji, ewidentnie ma cos z garem :o