Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie zdradza. Jestem 5 lat po ślubie

Polecane posty

Gość gość

Jestem tego pewna, on myśli ze ja tego nie widze. Do pracy wychodzi wczesniej juz kiedys, od pol roku, zaczelo się w styczniu po sylwestrze, byl na imprezie firmowej, na chorowałam i siedziałam w domu , wiec nie mogłam jechac, poza tym synka nie mialabym gdzie zostawic. Tam pewnie kogos poznal, potem zaczal tlumaczyc ze dostal awans, ze poznal sie lepiej z szefem, ale juz bylo kilka wpadek..Zapomnial czegos, dzwonilam do firmy i powiedzieli mi ze zaczyna prace o 16, a do domu wraca po 18-19, rzekomo ma tyle zajęc w niektore dni. Nic nie mowilam. Rano tez wczesnie wychodzi, zamiast o7-8 to juz kolo 5 go nie ma :( Zmienil sie, jest jakis inny, strasznie mily, w ogole sie nie denerwuje, stal sie ulegly, zgadza sie ze wszystkim co powiem. No i co mnie utwierdziło w podejrzeniach ostatnia akcja, chcialam skorzystac z jego laptopa, byl w lazience, ''rzucil'' sie niemal na mnie, ze cos tam pisze, ze poczekaj, ze zaraz ci dam tylko zapisze etc Jakby to byl dokument do pracy to przeciez bym go nie zamknęla prawda? az tak glupia nie jestem...na pewno z nią pisal :/ Nie wiem co mam teraz robic :( Juz sie z tym pogodzilam :(

Gość ageee
Małżeństwo powinno budować się na zaufaniu .. Jak mozesz się pogodzić z tym ,że mąż cie zdradza.. To tak jak byś nie miała szacunku do Siebie .. Nie możesz pozwolić na to by facet tak cię traktował .. szpiegowanie nie jest fajne , ale tak deliktnie go spradzić ? Mejle ? telefon ? może ma gorszy okres. na pewno nie możesz się pogodzić z tym ,ze cię zdradza, TO OKROPNE ! Walcz o swoje .

Gość ddddkkl
Ja nie rozumiem dlaczego mu nie powiesz wprost o tym, co nam napisalas.

Gość gość
a malujesz się? jesteś atrakcyjna i zadbana? czy też chodzisz w dresach jak 90% bab po ślubie i dziecku

Gość ddddkkl
I te denne wymowki dla zdrady :O tapeta i dresy. Swiat schodzi na psy,nie ma co.

Gość gość
Zalosne baby sa na tym forum. Jesli nie nakłada tapety i nie chodzi w szpilkach to juz trzeba ją zdradzić ? To po co wy w ogole slub bierzecie ? dla makijazu i r****nia? kurva

Gość alez skad
nic tak nie podnieca jak wyciagniety dres:P

Gość gość
jeszcze beda nam wmawiac, ze ich zdrady to kobiet wina bo zona powinna szorowac podlogi w bieliznie i w szpilkach tanczac z mopem jak na rurze w go-go po domu:(:O zaklamane choooje

Gość gość
takiego sobie wybrałaś faceta!

Gość gość
autorko pogadaj z nim, podejdz go, powiedz ze ktos widzial go z jakas laska gdzies

Gość gość
a prawda jest taka, ze nie ma porzadnych = wiernych mezczyzn, kazdy facet zdradzi jak tylko bedzie mial okazje

Przed ślubem tyle p********ia o tym, że liczy się wnętrze a po jak kobieta nie wie co ze sobą zrobić tyle ma pracy to jest pretensja, że nie ma ochoty mężusiowi gotować rosołku w szpileczkach i, że majteczek nie zapomina. To chore. A gdzie Ci faceci, co po ślubie zapraszają na romantyczne kolacje, wracają z kwiatami i piszą miłosne smsy??? Jak facet jest p***a i nie umie zadbać o kobietę to i ona ma w nosie szpilki i woli dres.

Gość gość
zdrada - wina obu stron przed ślubem ładna zadbana dziewczyna, po ślubie 10 kg w górę, brak zadbania, brak fryzury, nie mówię o ostrym makijażu, ale brak czegokolwiek, a po urodzeniu dziecka to już w ogóle. sie dziwić , że chłop patrzy za atrakcyjna. się wam po prostu nie chce starać bo już chlop jest. na fejsbuku co dziewczyna po ślubie zmienia się od razu w paskude

Gość a pelikamy lykaja,jak zwykle
I zawsze jest 5 lat po ślubie i mąż ją zdradza Nawet się specjalnie nie wysila i nie zmienia scenariusza,bo i tak barany łykna kolejne nudne prowo