Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysia24

nasz nowy kotek

Polecane posty

Gość justysia24

kotek robi kupki na dywan i w inne miejsca tez. co mam zrobic? somsiadka poradzila zebym wytarla mu buzie w kupe. czy to napewno pomoze

Gość gość 343432897
sama sobie wytrzyj buzię własną koopą

Gość justysia24
to jak inaczej go oduczyc tomek powiedzial ze jak jeszcze raz nasra w domu to go stlucze paskiem a potem w********i na ulice

Gość gość
Akurat z tym wycieraniem mordki sąsiadka ma rację. Mój tata wychowywał psa z "groźnych i niebezpiecznych ras". Gdy suczka się zesikała w przedpokoju, to cały pysk w tym miała. Jedzenie dostawała zawsze po nas. Nigdy pierwsza. Tata kładł kiełbasę na środku pokoju i pies miał leżeć i patrzeć na nią, oczywiście sunia nie mogła zjeść.Jak byłam młoda to tego nie rozumiałam - Dręczył ją, układał od małej, ale dzięki temu była najwspanialszym psem pod słońcem. Taka wychowana, wdzięczna, kochana.. I przeżyła z nami 14 lat. Tyle miłości, co każdy w domu od niej dostał, to szok. Obroniła mnie raz, miała okazję. Nikt do mnie nie mógł obcy podejść, a ja sama mogłam jej na głowę siadać i ręką za język łapać, wpychać w ten wielki pysk swoje ręce i nic. Krzywdy nigdy nam nie zrobiła, a była najwspanialszym psem na świecie. Wystarczyło ją dobrze ułożyć. Nie każdy się nadaje do posiadania psa w domu - to duża odpowiedzialność i trzeba naprawdę mocno się postarać, aby pies był dla człowieka, a nie na odwrót. Kora - tak miała na imię. Najwspanialszy rottweiler na świecie!

Gość justysia24
ale my mamy kotka. kotka tez tak mozna nauczyc?