Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam super męża a wciąż myslę o byłym

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest? Mam wspaniałego męża, mądrego, inteligentnego, wykształconego (wykłada na uniwersytecie), we wszystkim mnie wspiera, jest czuły, kochany, nie sknerzy, sprząta także i po mnie a ja wciąż myslę o byłym facecie w który byłam szaleńczo zakochana, potraktował mnie okropnie ponieważ mnie zdradził... Odeszłam od niego. To było lata temu, a teraz jest samotny i jakoś się ze mną skontaktował (moja siostra dala mu nr). oczywiście go olalałam, bo mnie źle potraktował no i jestem meżatką. eh gdyby wiedział że ja przez te wszytskie lata rozmyślam...

Gość gość
sorry za troche nieskładny tekst ale słucham w międzyczasie muzyki i trochę jestem "wyłączona". pocieszcie mnie ludzie

Gość gość
oleje go - to oczyywiste choć niełatwe zarazem. prawda taka że on mojemu męzowi do pięt dorasta pod każdym względem, ale i tak siedze i rozmyslam wspominajac tamte wspaniałe beztroskie lata.

Po prostu rzuć męża. Ileż to roboty? A jeśli nie chcesz tego zrobić, to przełam się. Albo nie zawracaj nikomu tym d**y, i tyle.

Gość gość
miało być "nie dorasta"

mąż Ci nie dał pięknych wspomnień? wg mnie lepiej skupić się na tym szczęściu, które można dotknąć, a nie na tym, które na własne życzenie zmieniło się w ból.

Gość gość
dzięki za gorzkie słowa prawdy. ja to wszystko wiem i zdaje sobie z tego sprawe. tylko po prostu musze jakos przestac myslec i zejsc w koncu na ziemie.

Gość gość
macie dzieci ?