Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz 4 rok sama:( marzenia na widok facetow w komunikacji miejskiej lub na ulicy

Polecane posty

Gość gość

teraz to mi sie wiekszosc podoba:o

Gość Rec1
Bidulko ty nasza:-(

Gość gość
Heh ale jak to tak?! Sama?! Calkiem sama??? ;| Niktsie Pania nie zajmuje?! O zgroza...c pokaz sie ;>

Gość on z lubelskiego
ja tez już od dłuższego czasu sam także współczuję , a może się dogadamy?

Gość gość
nie chce sie dogadywac;/ czekam na milosc, uczucie i w konsekwencji seks ale chyba sie juz nie doczekam:/ mam 28 lat

Gość on z lubelskiego
ale ja ci nie proponuję seksu tylko znajomość ,przyjaźń a resztę się zobaczy .moze jestem staroświecki ale nie uznaję seksu mechanicznego.

Gość gość
tyle ze ja z wielkopolski;)

Gość gość
kilka dni temu w tramwaju stal za mna facet srednio przystojny rozmawial przez telefon a jak czulam jego oddech na szyi bo scisk byl strasznie bardzo podniecona pozniej bylam;/ facet z obraczka ze juz doszlo do takich rzeczy ech

Gość on z lubelskiego
no to troszkę daleko .zostaje tylko znajomosć wirtualna

Znam dziewczyne, ktora 8 lat sie nie bzykala....a to bylo 2 lata temu....teraz nie mam z Mia kontaktu, ale laska zachowywala sie naprawde jakos dziwnie. Teraz ma 35 lat, zmarnowala najlepsze swoje lata czekajac na ksiecia z bajki. Nie warto. Ja tez od 2 lat nic, ale usilnie pracuje nad tym, zeby to zmienic, bo nie chce sie marnowac. Facet ma byc ladny I wysoki, jesli tylko do lozka. Reszta nie jest wazna. O facecie do zycia mysle w innych kategoriach.nie mam ochoty dalej sie marnowac. Znajdz sobie buchaja, a w miedzyczasie szukaj faceta na cos powaznego. Zasada jest jednak jedna: nie zakochaj sie w buchaju, bo po tobie

Gość gość
znam siebie:) wiem ze jak bede spac z facetem to bede go kochac nie ma szans na nic innego no nic mi nie pozostaje innego:( usmiecham sie czasem do facetow ale wybitnie atrakcyjna nie jestem mam 165 i 64 kilo to chyba za duzo na te czasy no i troche niesmiala jestem

Gość on z lubelskiego
to musisz być śliczna masz wszystko na miejscu tak w sam raz nie jakaś anorektyczka ,która jak szybko idzie to kości grzechoczą

Gość gość
brzydka nie jestem raczej przecietna ale mezczyzni wola panny 165 i 50 kilo moze jak sie odchudze bede miala szanse na milosc i seks;/ bo teraz to tragedia

Gość on z lubelskiego
no nie przesadzaj z tym odchudzaniem mi się bardzo podobają twoje wymiary i pewnie duża wiekszość facetów uważa tak samo .bardzo mało jest takich co kochają drabiny

Uoooooo jeshu.....a kogo to obchodzi, co lubia faceci? To Ty masz sie czuc we wlasnej skorze dobrze, a nie odchudzac sie dla byle palanta. Tez mam 164 I waze 64kg (efekt silowni, miesnie waza) nosze rozmiar 38 I jestem zadowolona, nawet chcialabym troche przytyc, bo chcialabym miec wiekszy tylek.....no ale. Zaakceptuj siebie, bo inaczej Marne szanse. Faceci lubia pewne siebie kobiety, te niepewne siebie traktuja zle I wykorzystuja, bo wiedza, ze takim moga wejsc na glowe. Juz czytac nie moge o tym kuciem kosciotrupa w PL. to jest chore. I czy jakiekolwiek facet odchudza sie, zeby sie przypodobac kobietom? Nie slyszalam. Albo cie akceptuje taka jaka jestes, albo znajdz sobie innego, bo szkoda tracic czasu. Troche wiecej pewnosci siebie. Jestes wyjatkowa I nie rob wszystkiego dla faceta. ONI I tak tego nie doceniaja. Badz bardziej egoistka, a sama zobaczysz

Gość on z lubelskiego
zresztą jeśli chodzi o sam seks to jest dużo lepszy z kobietą która jest kształtna te bardzo szczupłe słabo odczuwają orgazm

Gość gość
co ma zrobic zeby mily pan mnie gdzies zaprosil ? ? na czatach zgnilizna spoleczna:o nikogo tam sie nie pozna na sympatii-chetni na raz podrywacze w pracy same kobiety znajomi-nikogo wolnego i takiego w miare;/

Rusz sie do ludzi. Ja zaczelam wychodzic niedawno I juz wianuszek wielbicieli......a 20tka nie jestem. No ale zalezy od ciebie, bo ja jestem smialo I rozmowna.....ale do facetow ktorzy sa mi obojetni. Od czegos trzeba zaczac.

Odpisac sobie czaty I portale randkowe. Tam siedza same odpady. Sama pomysl, czemu w miare wygladajacy facet siedzi na necie? Musi byc niedorozwiniety emocjonalnie I cos musi z nim byc nie teges.....innego wytlumaczenia nie widze. No chyba ze cie interesuja jednorazowe numerki, ale pisal as ze nie. A na zywo od razu wiesz jak facet wyglada, jak sie zachowuje itd. Powodzenia

Gość gość
gdzie wyjsc do tych ludzi?:)

Gość gość
choćby do parku na spacer pizzerii czy kawiarni byle nie siedziec w domu bo sam na pewno nie zapuka do drzwi .zresztą masz dwóch adoratorów tutaj dlaczego ich nie łapiesz ? może akurat któryś jest fajny .a to że na necie niema fajnych to bzdura znam kilkanascie par które poznały się na różnych portalach i są w szczęsliwych związkach