Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarrnulka

Problem z okresem.

Polecane posty

Witam. Mam problem z okresem, tzn. miałam dostać okres 18 czerwca przy 28- dniowym cyklu. Okres zawsze mam regularny. Dziś rano dostała okres a jest już 33 dzień cyklu. Znaczy się nie jestem pewna czy jest to okres.. Bo mam zawsze obfity a to bardziej wygląda na plamienie. Ale osobiście się na tym nie znam. A gdy miałam dni płodne kochałam się z chłopakiem.. oczywiście byliśmy zabezpieczeni gumką, chociaż teraz nie jestem pewna czy gumka nie była uszkodzona.. I jeszcze wcześniej "droczyłam się" z chłopakiem i byliśmy blisko.. A słyszałam kiedyś że w takiej sytuacji też może dojść do zapłodnienia bo mężczyzna wydziela Preejakulat. Występowały u mnie nudności, ból piersi i nawet wydaje mi się że zrobiły się większe i okropnie widać na nich żyły. Więc mam pytanie czy jest możliwość abym była w ciąży, czy jest to raczej spowodowane jakąś chorobą ? Proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczna. I jeżeli by ktoś mógł zaznaczyć jak wygląda dokładnie plamienie too byłabym wdzięczna. Pozdrawiam.

Gość gość
Jest możliwe,jezeli była uszkodzona gumka.Jeżeli kochasz się czesto pomyśl o czymś lepszym.

Dziękuje za rade :) ale jeżeli okaże się iż jestem w ciąży to w sumie na najbliższe 9mc zabezpieczenie nie będzie mi potrzebne :)