Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie one sa ?

Polecane posty

Nie jąkaj się Cukierku bo dostaniesz czkawki :P a wtedy przy kawie złapiesz muchę, i naplujesz Jej na sukienkę :D Mówiąc poważnie chłopcze płaskostopcze nie interesuje mnie Twoja opinia, jesteś za cienki w uszach, aby podreperować moją opinię, którą ambitnie psułem przez lata :D Uważaj teraz, mogę być kazdym lizaczem :P i kazdą duupą ;) Za brak muki trzy sztuki, i muchołapka w pysk :D

Gość gość
Wiecznie te same bzdzagwy a na kafe tyle fajnych kobitek

Gość gość
Ale ktore? Bo? Nei? Ranya?

Gość gość
Bo jest nawiedzona

Cukierek wybiera a posrod miliona Polek w Londynie.....bo na inne narodowosci nie ma co sie nawet slinic. Dobrze wie, ze zadna inna go nie bedzie chciala. Wystarczy jak powie skad jest....hahaha Nie to co my dziewczynki.....mozemy wybierac, przebierac ile wlezie, a wiekszosc latwa, chetna....hahaha Bidny frustrat cukierek.....moze w koncu cos z*****a...hahahha No dobra IDE sie uczyc, zeby w przyszlosci bylo mnie stac na toyboya, jak dobije 80tki...hahaha

Gość gość
Cukierek facet po trzydziestce a poglady dziecka :O Nie widzę go u boku dojrzalej emocjonalnie kobiety :D

Gość gość
Bo nawiedzona na maxa xxx boje sie jej:O

Gość hahahahah:D
wirtualnie sie boisz ??

GZ :) Wybieram Polke ponieważ chcę Polke (only ), miałem Hiszpanke ,Ukrainke (śliczna),mogłem mieć piękna czarną Nigeryjke (podziękowalem -thanks f**k 4 that ). Tylko Polki .

Gość gość
Naprawdę fajne kobiety (przynajmniej 3) odeszły już z kafe. Przez durnych moralizatorów i tępych gównojadów.

Gość gość
które to kobiety, podaj nicki to powiem czy odeszły.

Tak to sobie tlumacz cukierku.....ze Ty tak chcesz....hahaha A tak naprawde zadna inna by cie nie chciala. Aha....r****nie, a zatrzymanie kobiety na dluzej, to 2 rozne sprawy, ale tobie sie chyba wydaje ze to jedno I to samo

GZ Dobra masz rację ,wiesz lepiej co ja jem na obiad i z kim :) Nadstawiaj duupy komu chcesz :somalijcom,albancom ,turkom ,who f**king ever :)

Gość gość
cukierek do każdej smoli cholewy :O żeby sobie upatrzył ze dwie trzy jeszcze rozumiem, ale rzucać się na każdy żeński nick z propozycją seksu :O facet musi być niezle zdesperowany, pewnie jest sam i czas mu ucieka :O

Gość gość
kulturą cukierku nie błyszczysz :O

Jak do tej pory nie zauważyłam żebyś źle odnosił sie do kobiet, czy to na @ czy na forum , a tu? proszę takie brzydkie słowa:)

Hehe... czyli to nie tylko moje wrażenie, że cuks jednak bardziej kwaśny niż słodki.... :P

Hm... może trafne określenie Słodziutkiego będzie jeśli porównam go do Zozoli(cukierków), słodkie, słodkie, słodkie a nagle wybuch kwasoty? Cukierek czasem własnie takie wrażenie własnie odnoszę :)

Które brzydkie słowa ??? Klara nie każda osoba która ma między nogami ciipke jest dla mnie kobietą ;)przez duże K.

to tak jak dla mnie, nie każdy kto ma kutasa między nogami jest facetem przez duże F

Dokladnie Klara nareszcie mnie rozumiesz :) Jak ktoś mi pisze że biegam i wszystkim kobietom na kafe oferuje sex :)to mnie to bawi -jak można być takim idiotą/tką .

Słodziutki..Ty mnie??:D:D nie:D moze zapytajmy czy to ja ci nie składałam propozycjiii...........:D:D:D