Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Klaudynadynadyna

Żele sie nie utwardzaja ...

Polecane posty

Gość Klaudynadynadyna

Cześć, robie żele od dluższego czasu amatorsko. chodziłam kiedys jako modelka na kursy i tam sie poduczyłam :p Mam juz dziewczyny ktore przychodza do mnie regularnie ale od jakiegos czasu mam problem, nie wiem co sie dzieje. po odpowiednim przygotowaniu i opracowaniu tipsa, nakładam żel, niby sie utwardza .... niby.... bo albo pod koniec przy piłowaniu nagle otwiera sie dziurka i wypływa żel ;oo a jak nie podczas pilowania to np jak ułamie sie to tak jak by przy tipsie sie nie utwardzil i wypływa ;o jestem w szoku. mam lampe caly czas ta sama i ostatnimi czasy zaczela sie okropnie grzać ! czy to moze byc znak, Klaudyna pora wymienic zarówki ? czy wina żelu bo od jakiegos czasu zmienilam, ale na poczatku bardzo dobrze mi sie na nich pracowalo firma KMF, samopoziomujace , duzy wybor kolorów, byłam nimi zachwycona, do czasu jak nie zaczelo sie to robic. i jeszcze ostatnio mowie sprobuje jeszcze raz .. tyle ze na miekkich tipsach to to juz wgl porażka bo tips miekki zel sie wygina razem z tipsem i na legalu sie rozwarstwia i dzieje sie to co wyzej... (trzymanie dłużej nic nie daje...)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować