Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przechodziłam obok placu zabaw i jakiś szczeniak podbiegł i mnie opluł!

Polecane posty

Gość gość

ja w krzyk. jego matka sie odwrocila, ja jej mowie, ze jej syn mnie opluł, a ona sie tylko na mnie popatrzyła i mowi do tego chlopaka "chodz seweryn pani sie nie zna na zartach" - zamurowało mnie! x znow lato i znow buractwo w postaci durnych dzieci i ich durnych mamusiek na kazdym kroku. jak mnie to w*****a. kazde podworko, kazdy skwer, kazdy plac, kazdy basen, kazdy k***a park zasrany dzieciorami. dlaczego nie ma tego typu miejsc z zakazem wstepu przez dzieci? chociaz zeby jeden park taki byl w miescie.. :o

Gość mnietek
biedactwo:P

Gość gość
uwazam ze powinny byc osiedla, parki, baseny, sklepy bez dzieciarni. jak 1 na 20 osiedli bedzie z zakazem trzymania dzieciarni, to tylko wszyscy by na tym skorzystali. to samo z parkami itp.

Gość gość
tak powalonego poglądu jak z tym osiedlem bez dzieci jeszcze nie słyszałam, a co do tekstu matki chłopca, też bym tak zareagowała gdyby obca baba zaczeła drzeć morde na mojego syna.. Jak matka była obok to może należało jej zwrócić uwagę na poczatku a nie krzyczec na dzieciaka...

Gość ja bym opluła tą krowę
i powiedziała że jednak znam się na żartach. ale tak prosto w ryj siarczystą flegmą.

Gość koledzy się ze mnie śmieją
Słabe w chooy. Miałem podobną sytuacje, matka zdzieliła gówniarza pięścią, przeturlał się po ciosie mały s******l. :D

Gość ja bym opluła tą krowę
do tej wyżej ty też chowasz takiego zdziczałego bachora który pluje na ludzi?? to się nie zdziw jak go kiedyś ktoś mniej cierpliwy utemperuje strzałem w mordę bo którym będzie zęby z chodnika zbierał

Gość gość
zaje***a bym matce w łeb

Gość babka z piasku
Niektóre matki mają tendencję do bronienia swoich dzieci za wszelką cenę, obojętnie co by nie zrobiły. Takie wychowanie skutkuje tym, że jak dzieciak podrośnie to nie będzie się liczył z niczyim zdaniem i niech matka się nie zdziwi jak w wieku 8 lat powie do niej "w*********j". Dobrze zareagowałaś :)

Gość babka z piasku
Wkurzają mnie te gwiazdki :O tam w nawiasie miało być "w y p i e r d a l a j" :D

Gość gość
Krowy pilonować swoje cielaki!!!!Inie pokazywać wymion całemu światu jak dajecie żrec.

Gość gość
sama mam dzieci ale nie wyobrażam sobie żeby tak się zachowały. Wychodzi bezstesowe wychowanie.

Gość gość
Takich charkającym gnojkom należy się kilka pasów na gołe duupsko. Od razu wszystkie głupoty wywietrzałyby z głowy. Dzisiaj opluł a jutro kogoś pobije, obrabuje albo założy nauczycielowi kosz na głowę. Starzy takich gnojków powinni być karani finansowo za każde chuligańskie wybryki a sam gnojek - kilkanaście lub kilkadziesiąt godzin prac społecznych w miejscu publicznym ze specjalną koszulką tak żeby każdy wiedział z kim ma do czynienia.

Gość oooAndzia
Z a j e b a ł a b y m

Gość gość
Przedtem takie zachowanie bachora wobec ludzi było nie do pomyslenia.teraz bezstresowe wychowanie.pasek musi wrócic koniecznie bo było skuteczny.gdyby bachor opluł mnie to mamusia tego bachora dostaje ode mnie manto bo jak to sie mòwi ze za błedy dzieci odpowiadaja rodzice.

Gość gość
W tej sytuacji wywinęłabym tej potyrtanej mamusi w ryj! Oto macie wychowanie bezstresowe!

Gość gość
plac zabaw byl ogrodzony i on plul przez ogrodzenie. zadne przechodzenie przez plot i zdzielenie matce w ryj nie wchodzilo za bardzo w gre. kto uwaza, ze powinny byc miejsca.. moze nawet jakies male miasta. bez dzieci.

Gość gość
Sytuacja nie do przyjęcia :/ a dlaczego osiedle, park bez dzieci? Może wystarczyłoby, gdyby rodzice w końcu wzięli odpowiedzialność za swoje potomstwo? Wtedy dzieciaki grzecznie by się bawiły,a gdyby któreś wyskoczyło z takim manewrem to kara od rodziców,adekwatna do winy... Ja mam małe dziecko,chcę żeby wyrosło na porządnego człowieka, przez co czasem czuję się jak Gestapo,ale nie chcę rozpuścić. Trzeba znaleźć złoty środek.