Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salanita

Czy warto iść za głosem serca?

Polecane posty

Gość Salanita

Czy warto rezygnować ze stabilnego aczkolwiek nudnego kilkuletniego związku dla mężczyzny- który wydaje sie byc tym jedynym i niemal pod kazdym wzgledem idealnym- ale o 5 lat mlodszego i imprezowicza?

Gość gość
mam ten sam dylemat tylko ze nie jest mlodszy tyle lat

Gość gość
tylko ja nie chce sie wiazac z tym drugim tylko imprezowac mam taki dylemat zemasakrawoda sodowa udezyla mi do glowyyyyyyyyyyyyyy

Gość Salanita
Może to tylko chwilowe. Wyobraźnia wzięła górę- tak mi się wydaje. Czuję, że usycham a on jest czlowiekiem pełnym życia i to mnie fascynuje. Bardzo dobrze nam się rozmawia. Zawsze mamy jakieś tematy i myślę, że rozumiemy się. Jest mądrym chłopakiem, przystojnym wg mnie, spokojnym, raczej opanowanym, miłym i kocha mnie.

Gość gość
no wlasnie takto jest moze to tylko chilowe rutyna przytłacza najtwardszych....ja juz nie wiem gdzie mi cieplo naprawde

Gość gość
dziw.ce sie po nowym kutasie zachcialo skasac... tak wiesz zostaw swojego chlopaka i idź się puść z tym imprezowiczem, oncie du.podajo po.r.ucha kilka miesiecy i kopnie w du.psko, bo skoro juz cie zdobedzie to i tak nie bedziesz dla niego atrakcyjna.

Gość Salanita
tego też się obawiam ...