Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeokadiaEleonora

Jak dzień spędzają wasi mężowie?

Polecane posty

Gość LeokadiaEleonora

Mój leży na wersalce z piwem i cały dzień ogląda tv.

Gość gość
mój sie uczy do egzaminu

Gość babka z piasku
Mój jeszcze śpi po 3 zmianie ( 4 brygadówka )

Gość brygidaxxx
A mój robi mi minetkę:)

Gość gość
niezbyt fajna ta minetka skoro siedzisz na kafe w tym czasie :D:P

Gość gość
mój gra w bf3, a ja oglądam anime :O

Gość gość
mój kuźwa mać leży przed TV bo zawsze zmęczony w domu jest a ja dopiero co mogłam usiąść. Pracuję , dzieckiem się opiekuję, zorganizowałam całą przeprowadzkę z chorym dzieckiem na ręku, zrobiłam obiad, zakupy i nie mam prawa być zmęczona bo to mąż przecież zarabia więcej, więc tylko on pracuje, a moje 4 etaty się nie liczą. No i oczywiście powinnam być wiecznie uśmiechnięta i wieczorem zabawiać męża nosz ku.... mać. Męski szowinista - musiałam się wygadać, sorki.

Gość gość
dlatego ja nie planuje sie z nikim wiazac, zeby komus prac gacie , lepiej byc sama

Gość gość
mój robi właśnie kluski śląskie :) ja zrobiłam surówkę tylko do obiadu

To wy chyba nigdy porządnie nie sprzątacie w domu, jak takiego gówna nie wyrzuciłyście i tak wam gnije toto w mieszkaniu... Do roboty, dziewczęta!!!

Gość przyszła Doktorowa
mój ma inne wady ale leniem go nie nazwę :D

Gość kawabi
A mój chłopiec piłkę kopie - jest na turnieju piłki nożnej, nie leży z piwskiem na kanapie (bo bardzo rzadko pije alkohol). Tak w ogóle to mam bardzo fajnego męża :)

Gość gość
Mój mąż przed godziną skosił trawę na działce.Teraz wypoczywa po obiedzie w chłodnym miejscu, czyli w altance.

Gość babka z piasku
Do "gość14:05:33 " Miałam kiedyś podobnie, ale całkowicie zmieniłam podejście do mojego męża i ogólnie do naszego życia. Nie masz czasu dla siebie BO NIE CHCESZ GO MIEĆ. Musisz sobie uświadomić, że nie jesteś robotem wielofunkcyjnym który MUSI wszystko ogarniać, bo jak nie ogarniesz i nie skontrolujesz wszystkiego i wszystkich to inaczej będziesz się czuć jak zła żona i zła matka. 1. Najpierw uświadom sobie, że ideały nie istnieją, a im bardziej idziesz w kierunku nie istniejącego ideału... to tym bardziej ci nie wychodzi w wpędzasz się w poczucie winy. 2. Przestań słuchać tego ci inni ci wmawiają, a szczególnie jaka POWINNAŚ być i kieruj się tym czego chcesz a nie opinią innych. 3. Znajdź jakieś hobby, częściej wychodź z do mu do ludzi, albo choćby sama gdziekolwiek (odpoczniesz psychicznie) nawet kosztem brudnych garów, niewypranych ciuchów zalegających w pralce itp... Polub przebywanie sama ze sobą bez skupiania się co w tym czasie dzieje się w domu. 4. Staraj się angażować faceta w życie codzienne. Nie matkuj, nie wyręczaj. W końcu razem macie tworzyć rodzinę i dzielić się odpowiedzialnością.Trzeba być stanowczym, opanowanym, pewnym i konsekwentnym ( ale żeby przejść do tego etapu to najpierw trzeba zrealizować pkt. 3 :D - który pomaga w podnoszeniu samooceny i pozwala na dystans i odpoczynek psychiczny, a odpoczynek psychiczny eliminuje chęci "spinania" się z twojej strony) 5. Nie patrz na faceta jak na nieomylną wyrocznię, bo twoje życie nie powinno się kręcić wyłącznie wokół niego i jego zdania.