Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna Poziomka

Mam romans z żonatym...

Polecane posty

Gość Samotna Poziomka

Od jakiś dwóch lat... Uczucie, które mnie opętało nie jest tylko fizycznością... Czasem jest mi źle i chcę odejść. Ale nie umiem... Może któraś z Was też ma podobne problemy i chce pogadać...

Gość gość
napisz po ludzku bo mi sie nie chce myśleć o co ci chodzi hehe

Gość gość
mialam pol roku !! porazka !! nigdy wiecej !!

Gość gość
znowu nie rozumiem

Gość Samotna  Poziomka
Kiedy zaczynałam się z Nim spotykać nie sądziłam, że uzależnię się od niego i na dodatek zacznę Go darzyć uczuciem. A On, cóż układ pewnie dla Niego bardzo wygodny.

Gość ghjhgh
po co wchodzicie w takie relacje?

Gość Samotna  Poziomka
Zapewne dlatego, że nikt nie lubi być sam. Dlatego, że to dawało satysfakcję cielesną i miało być na chwilę.

Gość gość
Wiesz kim jesteś? koorvą... Sama sie domyśl dlaczego tempa szczało... Czyjaś Żona lub czyjś Mąż to rzecz święta i tego sie nie rusza! a ty? nie nawidze takich shmat

Gość Samotna  Poziomka
Szanowny "Gościu" Ja Ciebie nie obrażam i Ty nie musisz mnie obrażać!

Gość gość nastroszony
Ale on powiedział prawde glyzdo

Gość gość
mialam przez 6 lat taki romans. zniszczylo mnie to .wspolczuje ci.

Gość gość
23.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość nastroszony Ale on powiedział prawde glyzdo hahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość Samotna  Poziomka
Widzę że niektórymi rządzi agresja

Gość Miałam
Kochanka przez ponad 2 lata, było uczucie, zależało mi na nim, ale wszystko się rozwiało, a ja tęsknię i czekam że moze kiedyś chociaż zadzwoni. Czuję się źle, bo wiem że to żona wygrała, kochanka jak zawsze poszła w zapomnienie.....

Gość gość
powybijać takie szmaciska a teraz siedź i rycz koorwiszonie

Gość gość32
Go gościa 17.31 powyżej- jesteś szmatą j***ną od tyły cwelu, to nie rozumiesz tematu, wypad stąd pedale!

Gość malinka123456789
Jestem w takiej samej sytuacji...wiem co czujesz...

Gość gość
Ja nie bede Ciebie obrazać , ale zle robisz tyle w temacie znajdz samotnego faceta .Nie rób nikomu złego co Tobie nie miłe bo gorzko tego pozalujesz

Gość stara szamata....
Miałam romans z żonatym przez 3 lata... Jak się skończyło, poznałam miłość mojego życia. Jak mi się oświadczył, i planowaliśmy ślub, powiedziałam mu o wszystkim z przeszłości - uważałam, że jestem mu winna szczerość. Zostawił mnie. Powiedział ze nie chce mieć żony k***y. I ma racje. Przez to co zrobiłam całe życie będę zwykłą szmatą. Cudzych mężów się nie tyka. Mi to zniszczyło życie.

Gość Samotna Poziomka
Kiedy zaczynałam się z nim spotykać mówił, że nie ma żony. Nigdy nie widziałam na palcu obrączki, nigdy nie wychodził jak dzwonił telefon. Kiedy dowiedzialam się, że ma żonę było już za późno. Zakochałam się.

Gość Wioletkaa,C33
ja sie zauroczylam w moim dentyscie...nie wiem czy t o zauroczenie czy zakochanie....leczylam u niego zeby rok temu przez 2 miesiace... chodizlam pod byle pretekstem,a poszlam 1 raz w nocy na ostry dyzur...nie wiedzialam do kogo idę :) Facet moze nie wyglada jak Bóg...Jest tęgi i łysieje....ale ma to cos...jest madry,delikatny ale i silny ,stanowczy,meski,ma charyzme,jets opiekunczy,ma super poczucie humoru... nie raz mi robil plombe za darmo choc to kosztuje...i tak dlugo mi patrzy w oczy...Nigdy nie czulam czegos takiego do faceta....fascynacja i podneicenie.Przy nim czulam sie bezpiecznie,choc panicznie sie boję fotela.. Jak cos o mnie mowi to ja nei wiem jak sie nazywam,cala drże i czuje podneicenie....Marzę o nim do dzisiaj,o tym zeby mnie dotknął. Wiem ze ma zonę i dzieci....wiem ze jest bogaty,wiem ze ja mu wpadlam w oko ... Ale niestety nic nie mogę...Tylko pomarzyc.:) A nie marzę o seksie!!! nie moglabym byc czująs zabawką ,uciechą cielesną i chowac sie po kanałach przed zoną :( ....ale marzę o jego zwyklym dotyku,przytuleniu sie do niego, ,czuciu jego zapachu....i chcialabym jeszcze dlugo patrzec w jego oczy......

Gość stara szamata....
Samotna poziomka - w momencie, w którym się dowiedziałaś o obrączce powinnaś była się odwrócić na pięcie. Wiem, że się zakochałaś, ale oprócz uczuć mamy rozum. I powinnyśmy mieć zasady. do starej szmaty - nie szukał dziewicy, tylko kobiety z pewnymi zasadami moralnymi, wiesz, pomiędzy dziewicą a k***ą jeszcze coś jest.... i co z tego, że byłam wolna? gdzie miałam rozum? gdzie zasady? to nie było 1 raz, tylko 3 lata!

Gość Wioletkaa,C33
stara szmato: wspolczuję....ale rozumiem twojego narzyczonego...Zostawil cie to zrozumiale... mial sie wizac przysięgą wiernosci do konca zycia...z kims KTO NIE SZANUJĘ TEJ PRZYSIEGI??? TO NIELOGICZNE...MIALAS ROMANS Z ZONATYM FACETEM....WIEC PO TWOIM SLUBIE JAKA WARTOSC BY MIALA TWOJA PRZYSIEGA I TWOJA WIERNOSC??? ZADNĄ. PS,na drugi raz nie mow o tym facetowi...

Gość stara szamata....
Wioletko, jak nie powiem to jaką wartość będzie miała przysięga skoro facet nie będzie wiedział z kim bierze ślub? I ja tez go rozumiem. Jestem więc sama i tak juz zostanie. Takie jak ja nie zasługują na szczęśliwy związek. Nie jest to samobiczowanie, tylko sucha ocena faktów. A Ty pamiętaj, że nie usprawiedliwia Cie to, że marzysz jedynie o przytuleniu a nie o sexie :O

Gość Wioletkaa,C33
"szmato stara"-WIESZ ,jakby twoj romans byl jednorazowym wybrykiem....to moze ok,uszloby ci...ale 3 lata???tyle czasu z tym zylas??? nie jestes zkazana na samotnosc...moze nikt ci nigdy nie zaufa...ale luzne zwiazki -czemu nie? albo znajdz se faceta ktory jest taki jak ty....te nie ma skrupolow,lubi czerpac z zycia...tez zdradza :) zdradzający facet plus zdradzajaca kobieta=udany zwiazek:) tylki zeby bylo po rowno tych zdrad i ustalone co i jak. Bo ze świetym moralnym pooboznym facetem chyba nigdy nie bedziesz.

Gość żyję tyle lat
z mężem i do głowy mi nie przyszło by go zdradzić jakim trzeba być skurwionym pachołkiem by d**a wzięła górę nad rozumem jakie zasady wynieśliście z domu? czy masz dzieci,jak je wychowujesz? jakie wartości im wpajasz? naprawdę dzieciaki nienawidzą takich rodzicow kurwiarzy,wstydzą się za nich,cierpią,a o żonach nie wspomnę jak czytam,że kolejne ścierwo kurwi się z żonatym,to nóż się otwiera w kieszeni i jeszcze ogłasza światu,ze kurwi się tfuuuuuuuuuuu a póżniej dziwimy się,ze gimnazjaliści zabawiają się w słoneczko

Gość .Gość .
Jak widzę nick samotna poziomie u dorosłego krowska to mi po prostu wątki opadają i już mam całkowicie wyrobione zdanie o takiej osobie i jej relacjach z ludźmi ( na poziomie serialu klan). Zmien nick , zmien myślenie, zmien podejście do życia dzidzio piernik.

Gość .Gość .
Nick samotna poziomka miało byc oczywiście i ze witki opadają a nie wątki;)

Gość gość
to teraz wyobraź sobie że masz kochającego męża wspaniałe zycie itd a tak na prawde on cie zdradza przez tyle czasu z jakąś panienką. Zniszczyłas kobiecie życie bo żyje w kłastwie a one jest tylko jedno! Szmata!!!!!!!!!!!!! Takie k***y jak Ty to bym własnymi rękoma zaje bała!