Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w młodości całowałam się z facetem z tatuażami i kobietą czy mogę mieć hiv?

Polecane posty

Gość gość

to było mniej wiecej 4-6 lat temu, całowałam się z przypadkowymi ludzmi, ale nie tylko, z facetem z tatuażami ktory rooochal wszystkie babki bez gumki (mnie też chciał ale ja nie chciałam) , z kobietą lesbijką, z facetem ktory mial duzo partnerek (ale chyba sie zabepzpieczal) , z biseksualną parą, z masażystką, z budowlańcem... czy jesli minelo kilka lat i zyje i tyje (nie chudne) to na 100% nie mam hiv?

Gość Takajednaaaaaaaaaa123
na pewno nie masz wiem co mówię bo sama kiedyś spałam z podejrzanym facetem i sie tym interesowałam. Musieliby mieć otwarta,krwawiącą ranę w buzi i to nie mała rankę ,ale taka ,że by pluli krwią :) bo do zarażenia potrzeba pewnej ilości krwi na pewno takiej ,że byś ją wyczuła więc spij spokojnie , co innego w czasie seksu bo sperma zawiera więcej kopii wirusa niż ślina ( minimalna ilość , trzeba by jej było wypić kilka litrów żeby się zarazić) czy dożylnych narkotyków bo wtedy wstrzykujesz sobie czyjąś krew

w każdym razie HIV-em nie jest sie tak łatwo zarazić :) nawet jednorazowy stosunek bez zabezpieczenia z zakażoną osobą daje kilka procent szans zakażenia

Gość gość
dziekuje takajedna ;) ja wlasnie mialam takie "szalone zycie"a dopiero teraz po wielu latach przychodzi mi mysl czy to bylo bezpieczne, na szczescie z zadnym nie sypialam (ale tylko ze wzgledu na lek przed ciaza:D)

a ja miałam seks bez gumki z facetem co jak sie pozniej okazało miał bardzo dużo partnerek i brak narkotyki ( nie wiem czy dożylnie ,ale brał i raczej nie były to plotki) . Ile ja sie strachu najadłam , od tego czasu seks bez gumki to tylko z osobami ,którym ufam ,a pprzygodny seks tylko z gumką i jestem spokojna :) na szczęście dobrze sie skonczyło bo test na HIV wyszedł ujemny :)

Gość gość
to dobrze, ze tak wyszlo, mialas farta :D moze tez nie tak duzo ludzi ma HIV jak sie o tym mowi moze tylko tak straszą, chcoiaz ja sie teraz tak boje, ze musialabym sprawdzic partnera

HIV ma jakiś ułamek procenta Polaków . Jest nawet taka strona oficjalna gdzie są statystyki ile dokładnie w jakim województwie to jak Cie to ciekawi możesz poszukać :) już nie pamietam adresu tej strony bo sprawdzałam to jakiś czas temu Więc wcale nie tak dużo ludzi , statystycznie jest mała szansa ,że trafisz na kogoś z HIV

Gość gość
mam hiv przyszły teraz wyniki :( niech c**j stzreli

Gość chyba się powieszę
no to cool ide sie puszczac :classic_cool: