Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednaaaaaaaaaa123

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

mieszkam w UK i zamieszkałam z pewną dziewczyną ,która chce mi koniecznie zrobić na złość. Od poczatku donosiła na mnie właścicielce , czepia się o wszystko , nawet najdrobniejsze sprawy , a ja zawsze sprzatam kiedy jest moja kolej itd to sie czepi ,że np coś połozyłam w tym ,a nie w tamtym miejscu i o wszystko poza tym jest wścibska i bardzo sie interesuje moim zyciem ( co kupuje , za ile , jak mi sie ukłąda z chłopakiem),a potem mnie obmawia powiedziałam jej ,że w związku z tym jak skonczy mi sie z nią umowa ( za 2 miesiace) sie wyprowadzam i teraz czepia sie mnie non-stop , ciagle robi mi na złość żeby mi zatruć życie, nie ma dnia bez je złośliwości co byście zrobili?

up

no chyba tak bede robić ,albo ja ignorować... ostatnio np sie czepiła ,że mi herbata kapneła na stół ( nie rozlałam jej tylko kropelka kapneła) albo ,że pomidor siętroche zesechł w lodówce ( nie żeby sie zepsuł, ale stał tam jakieś 2,5 dnia). że mam za dużo rzeczy na półce ( ona ma swoją ,ale czepiałą się o moją) ,jak np zostawię opiekacz ,który jest gorący więc nie chce go myć gorącego bo bym sie poparzyła i ide jesc sniadanie to ona go chowa od razu i wiele innych rzeczy... i probuje mi dyktować warunki gdzie w kuchni co ma stać ja oczywiscie robie po swojemu ,ale ona dalej swoje ... masakra

Gość rtyrty
powiedz jej zeby spuierdalala, a na jakies pytania odnisnie Twojego zycia mow 'a c**j cie to obchodzi', z chamem trzeba po chamsku