Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 16 cm to mało?

Polecane posty

Gość gość

Mam za niedługo 18 lat i jestem ciekawy czy innym dziewczyną to by starczyło? Dziewczyny proszę o szczere odpowiedzi

Gość gość
Średnicę mam 2.5 cm

czasem pół centymetra to sprawa kluczowa. Np kiedy upatrzona lodówka sie we wnękę nie mieści... rozwalać ścianę, czy jednak zrezygnować z z***biszczej lodówki?

Gość gość
To czemu się gada że czym większy ten lepszy?

Mowi sie tez, ze nie dlugosc a grubosc sie liczy ;) Prawda jest taka, ze licza sie zdolnosci partnera. Mysle ze niejeden facet moglby Ci pozazdroscic, bo Twoj fiut nie jest ani za duzy ani zbyt maly. Jest normalny czyli idealny :)

Gość gość
Hej mlody samcu: samice nie zadowolisz dlugoscia tylko pracowitoscia,my sprinterow nie potrzebujemy tylko dlugodystansowcow,a najlepszy to jest maratonczyk !!!!!!

Gość gość
c***a prawda.nie jebcie dziewczyny ze tej technice a ze wielkosc kutasa macie w d***e.ostatnio jakis baran zalozyl temat seks z przystojnym facetem z mala pala czy z oblesnym z duza pala i jakos aby jedna dziewczyna wolala by dac temy pieknisiowi z mala pala a reszta wolalaby zeby posowal ja oblech ale za to z wielka pala, wiec jednak dla wiekszosci pan najwazniejsza jest wielkosc fiuta a nie jakas tam technika wiec drogie panie zamknijcie sie nie nie bawcie sie w pocieszycielki 16cm to nie tragedia ale jakby mialy do wyboru kolesia z 19cm to niestety kolego nie p******l bys se

Gość gość
No to mnie ulrzyło

Gość gość
syneczku,starczyby zabki wymyc.-:-P

Gość gość
To wystarczający "Rozmiar" :)

Gość gość
Ją mam 13 i kobiety go uwielbiają

Gość gość
A ja oceniam nie po dlugosci tylko po jego pracowitosci,moze byc duzo krotszy ale musi mi do zrobic i to dobrze co ja chce