Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauroczona chyba bez wzajemnosci...

Polecane posty

Gość gość

jak powiedzieć "koledze" z pracy, ze zalezy mi na nim, ale tak, zebym nie wyszła na idiotke i mogła spokojnie chodzic do pracy... mam taki glupi problem, jak gówniara:/

Gość gość
Ściągnij majtki i udostępnij pochwę

Gość gość
zaproś niezobowiązująco na piwo :)

Gość gość
były 3 spotkania... niby zapowiadało sie ze bedzie wiecej ale sama nie wiem :/ nie umiem go rozgryźć

Zapytaj czy nie może Ci w czymś tam pomóc, specjalnie stwórz jakąś sytaucję a potem w ramach wdzięczności zaproś na kae czy tam piwko ;)

Gość ktoś z forum
zapros na jezioro na kajak lub rowerek wodny ;)

Gość gość
myslicie ze mi tak wypada? wiecie nie chce wyjsc na jakas natretna.. bo tak szczerze to ja sie odezwalam do niego, ja go nekalam smsami, ten odp potem byly spotkania, teraz sa tylko smsy i czekam na kolejne spotkanie, a tu nic :/ chcialabym po prostu zeby wiedział ze mi jakos zalezy na nim... bo wiecie, nie lubie nie wiedziec na czym stoje :/ bo moz ebyc tak z eon tylko traktuje mnie jak kolezanke, a moze byc tak ze jest wstydliwy i boi sie z czyms wyskoczyc, bo niestety tak sie zlozylo ze pracujemy razem ;/ chcialabym normalnie chodzic do pracy, z godnoscia ;) czasem mi sie wydaje ze nie pasuje do tego swiata, ze mam myslenia nie z tej ziemi;p