Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlrose

niesłowny facet

Polecane posty

Gość mlrose

Macie jakieś sposoby na takie zachowanie? Chyba jeszcze nigdy nie był o czasie, potrafi nawet o godzinę nie wywiązać się z danego słowa. Nie chodzi tu o to, że coś mu wypadnie, on po prostu ma chyba coś tak wpojone w głowie, że tak musi być. Ani rozmowa, ani krzyk, ani płacz nic nie dają. kiedyś postanowiłam, że użyje jego broni i kiedy po mnie przyjechał pół godziny z domu nie wychodziłam.... On na to nic nie powiedział i chyba nawet nie zrozumiał mojej intencji. Najgorzej było na ślubie mojej przyjaciółki, kiedy spóźnił się nawet na ceremonię, bo nie przewidział, że o tej porze mogą być korki, a to chyba logiczne... Nie wiem co robić, bo to dla mnie bardzo duży problem.

Gość ja sie spotykałam z takim
widzieliśmy sie 4 razy, za każdym razem spóźniał się przynajmniej 10 minut, chociaż mieszkał niedaleko. rozumiem raz czy dwa trochę się spóźnić, ale ciągłe spóźnianie się to brak szacunku dla drugiej osoby.

Gość ja sie spotykałam z takim
powiedz po prostu że cie wkur.wia takie zachowanie i jak sie nie zmieni to zero seksu

Gość mlrose
mam takie samo zdanie, że to brak szacunku, ale on tego nie zrozumie, zawsze ma jakieś głupie powody Nie mam pojęcia co robić, żeby było inaczej...

Gość mlrose
ha ha ja mam za słabe serce, bo nawet jak zrobię aferę i są ciche dni to zaraz to mnie zaczyna irytować i jest zgoda i znowu wszystko się powtarza... chyba nie ma dobrego rozwiązania

Gość musisz być stanowcza i
postawić na swoim inaczej facet sie nie zmieni

Gość może po prostu go zostaw
niesłowny facet potem być może niesłowny mąż i ojciec, na cholere takie coś Tobie?