Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto wasze całe życie cudowne za granicą?

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego piszesz wasze?. Ja osobiscie nigdy w niemczech nie bylam w UK tez nie a juz tym bardziej nie bylam nigdy w rzezni, , ale z ciebie debil

Gość gość
Ja jestem lekarzem w UK (specjalista kardiolog) i zarabiam 7,5 tys. euro na miesiąc więc nie generalizuj. Ja nie narzekam wręcz odwrotnie.

Gość gość
swietnie :D tylko w UK nie ma euro :D

Gość gość
tak, to prawda, jemy szczury w UK i jesteśmy wykorzystywani do niewolniczej pracy - więc bardzo prosimy - nie przyjeżdżajcie już tutaj z Polski!!!

Gość gość
kardiolog i tylko 7.5 tys euro na miesiac (pomijam fakt ze w UK nie ma euro). dawno temu byc atykul w gazecie ze zwykly GP zarabie okolo 125 tyys funtow rocznie a co dopiero lekarz ze specjalizacja....

Gość z Mazur do Niemiec
Mieszkam z rodziną już kilka lat w Niemczech i nie narzekam, urodziłam tu 2 dzieci, jedno już jest gimnazjalistą, mąż ma dobrą pracę,mamy duże mieszkanie, stać nas na wczasy 2 razy do roku, ja nie pracuję, bo młodszy ma dopiero 5 lat. !0 lat temu przyjechaliśmy tu z 3 torbami, ja w 7 miesiącu ciąży znajomi pomogli, jeszcze przed urodzeniem dziecka mieliśmy mieszkanie z wyposażeniem [skromne, przyznaję], ale mąż dostał pracę i poleciało z górki.

Gość gość
Ale po co wy debilowi tlumaczycie co robicie itd , debil i tak ma swoja wizje ,taka jest juz natura debila (bezrobotnego debila z polski)

Gość gość
GP ?? jakie 125 tys. rocznie ? :D Skąd wy takie bzdury bierzecie. Przecież to jest 10 tys. GBP miesięcznie. Cameron ma 142 tys. rocznie ;)