Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu chodzi o wozek

WOZEK ZA 2500ŻŁ TO PRZESADA?

Polecane posty

upatrzylam sobie na allegro fajny wozek, nie za drogi, bo 2490żł, a 2moje kolezanki mowią,ze chyba mam za duzo kasy,zeby taki wozek kupic, wkurzylam sie, z kolei 2 inne kolezanki maja jeszcze drozsze wozki:) nie oto chodzi,ze chce in dorownac bo nie ma szans:), ale ten jest fajny i mozemy spokojnie sobie na taki pozwolic, chcialam sie wyzalic, bo mnie tamte wkurzyly, one nie pracują, faceci na budowie pracuja to rozumiem,ze ich nie bylo stac na takie wozki, ale ja nie muszę sie az tak ograniczac

Gość gość
a co to za wozek?

Gość gość
podoba Ci się?? Fajny jest?? wygodny?? Stać Cię na niego?? To olej to co gadają ludzie i kup taki wózek jak chcesz. Mój wózek jest jeszcze droższy i mam gdzieś co mówią ludzie. Stać mnie to nie będę sobie żałować

Gość gość
o fuj! nawet 500zł bym za niego nie dała :o brzydszych nie było?

Gość ewa przyszla mama
wiesz co... tak szczerze to taki sobie ten wozek, ale jak ci sie podoba to nie patrz na to co mowia zazdrosne kolezanki, jakbys kupila tanszy to by bylo, że "żaluje na wozek", takim nigdy nie dogodzisz:D

oczywiwscie kolor inny, tylko wzor podalam, chce jasny, chyba kremowy:)

Gość o jejku jejku jejku
kupuj co ci sie podoba, nie ich kasa nie ich dziecko nie ich problem

Gość gość
oj te zazdrosne pipy:D i bierz co chcesz

Gość gość
a czego tu zazdrościć? :D Bezguścia? :D hahahahahhahaha

heh, ale one wozka nie widzialy tylko pytały za ile kupuję:D xxx poza tym wiem ze tu pisza zazdrosne biedne mamuski, ktore chcialby miec taki wiec spadaj, twoje zdanie mam w ....powazaniu:D

Gość nie biedna i nie za bogata
autorko, nie pisz na kafe,ze kupujesz wozek za 2500, bo biedota, ktora kupuje uzywaki za 300zł zaraz ci napisze,ze brzydki:D spoko wozek, widzialam i mialam ladniejszy, ale jak Tobie sie podoba to najwazniejsze:)

Gość gość
bardzo fajny i ladny!kupuj jak masz ochote i pieniadze.....to tak niestety jest ze ludzie zazdroszcza.jednego stac a drugiego nie no i nic nie zrobimy.

Gość gość
jak stac was na taki, to zadna przesada, moj byl sporo drozszy, ale rodzice i tesciowie sie na niego zlozyli:), bo sama tez chcialam do 2500 kupić i podobny:)

Gość gość
jasne,ze przesada, burzujka sie kurfa znalazła:D a tak serio jak ci sie podoba to kup taki

Gość gość
wozek nie jest az tak drogi ,ale jest paaaskudny.Widze,ze w Polsce dalej modne te komunistyczne czolgi a nie wozki:)

Gość gość 33
ja wole bardziej nowoczesne

Gość gość
23.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość o fuj! nawet 500zł bym za niego nie dała pechowiec.gif brzydszych nie było? POPIERAM :)

Gość gość
widać,że chyba jest dość duży... jeśli duża jest gondola to na pewno będziesz sobie chwalić bo teraz często gondolki są malutkie i niemowlę szybko wyrasta...

Gość gość
Ja za wózek dałam 2200zł i wcale nie uważam, że to dużo, myślę że cena w sam raz. Ale co do Twojego wózka autorko to sorry ale jest okropny :o Za darmo bym go nie chciała. Wstydziłabym się wyjść z takim...

Gość gość
Według mnie fajny :) ma dużą gondolę i to jest plus Podoba mi się też wersja spacerowa i duży kosz na zakupy :) nie patrz na to co mówią inni i jak Ci się podoba to kupuj :)

Gość gość
Firma dosc dobra. Wozki wytrzymale. Tylko wlozyc w ten koszyk zakupy to dopiero gimnastyka.

Gość gość
To jest generalnie stary model wozka,jane obecnie robi nowe modele juz.

Autorko jeśli mogę Ci cos doradzić to idź do sklepu gdzie maja taki model i przejedź sie nim po sklepie, sprawdź jak się rozkłada itp nie kupuj tak w ciemno z allegro. A co do samego wózka i ceny dla mnie to dużo i tyle bym nie dała, natomiast sam wózek wyglada na solidny, więc jeśli Ci sie podoba i cię stać to się nie przejmuj niczym. A i sprawdź sobie jeszcze opinie w internecie.

Gość gość
ale autorka nie pyta czy wam ten wozek sie podoba:D a biedota juz pisze,ze ze brzydki, chociaż pewnie chcialyby miec taki:D nie, 2500 to nie jest przesadzona cena, nie jest tani ale i nie taki drogi, dla mnie srednia cena

ja jestem zdania ze przed zakupem czegokolwiek dobrze jest poczytac opinie na forach itd jasne ze kazdy ma inne wymagania ale masz zarys jak przedmiot "zachowuje sie " przy uzywaniu ja ostanio widzialam fajny wozek bebetto filipo czy jakos tak casualplay tez chyba sa ok ale kazdy kupuje to co mu pasuje

Gość gość
wiekszosc moich znajomych i rodziny ma wozki w przedziale 1500-2000:) ale ten w z linku jest fajniejszy

Gość gość
moj kosztowal ponad 3 tys i gowno to kogo obchodzi moje pieniadze, moj wozek, mi sie podoba

Gość gość
ale teraz widze ze cena spadla i kosztuje 2,8 :D

Gość gosciowa z miasta
to normalna cena, moj kosztowal prawie 4, ale ja sobie odbilam z wysokiego macierzyńskiego:)