Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kula zgadula

Koszalin - szukam pracy

Polecane posty

Gość kula zgadula

Szukam i szukam i nic normalnego znaleźć nie mogę ;/ Dzwonili z tesco ( a raczej firmy zewnętrznej pracującej dla tesco) - 5zł/h Dzwonili z Tp/orange - telemarketing i akwizycja Play - j.w. Agencja nieruchomości - pierwsze 2-3 m-ce robisz za darmo(sic!) potem zarabiasz 10k/m-c (lol), ogloszenie pojawia sie regularnie od pół roku wtf...czy ja za dużo wymagam ?? jestem młoda,zdrowa,pracowita ... i co? 'bessęsu' :(

Gość gość
lipa

Gość gość
taki kraj jak sie nie ma co sie lubi ..

Gość gość
w tym kraju lepiej kraść ,bo uczciwie zarobić sie nie da, a jak nie masz znajomosci do jedynie do tesco

Gość gość
nie ma dobrej pracy w tym kraju

Gość gość
a masz jakiś konkretny zawód? Co umiesz?

skończyłam resocjalizacje wcześniej pracowałam 6 lat w sklepie jako sprzedawca,obsługa kasy,przyjęcia towaru,prowadzenie dokumentacji sklepowej. Nie pracuję już tam ponieważ przeprowadziłam się do innego miasta. Miałam tez praktyki w zakładzie karnym i WTZ z osobami upośledzonymi umysłowo, niby niewiele,ale jak ma być więcej skoro bez znajomości nikt mi nawet szansy dać nie chce na 'normalny' etat?? o pracy w zawodzie już nawet nie marzę ...choć nie ukrywam, że chciałabym bardzo. Gdzie nie pójdę to powinnam mieć doświadczenie,tylko jak je zdobyć ?? Zostaje akwizycja i praca w tesco na nocki.....jestem nieudaacznikiem :(

Gość gość
polska to dno

Gość gość
Teraz jest dużo łatwiej niż kilka lat temu. Wszystko zależy od tego czy macie jakiś zawód i doświadczenie.

Gość gość
Bezrobocie spadło, a jeśli chodzi o pracę to wszystko zależy od tego z jaką branżą jesteście związani. Teraz magistrów mamy za dużo, a za to fachowców brakuje. W tym artykule http://praca-zachodniopomorskie.pl/dyplom-nie-gwarantuje-juz-pracy/ są informacje o lokalnym rynku pracy. Dobrze wiedzieć jakie szanse dają szkolenia z urzędów czy co to są bony na zasiedlenie.

Gość gość
Pracę to k***a można znaleźć ale chyba tylko k***a na taśmie albo na kasie. P*****le to i wyjeżdżam za granicę, z tej nauki w j*****m polskim systemie to nic mi tak nie wyszło jak angielski hahahaha :(( jedyna ma nadzieja, a wy tu gnijcie.