Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co tu kaman???

Co to teraz za moda, że faceci mający 30 lat mają starsze dupy?

Polecane posty

Gość O co tu kaman???

czy nie starcza dla nich młodych?

Gość moja miłość największa....
miłosc nie wybiera

Gość laska_z_dużej_wsi
No z tego co widzę na ulicy a mieszkam w 200tys mieście to raczej faceci po 30tce mają kobitki 20 paroletnie a nie starsze.

Gość gość
Starsze, to znaczy jakie?

Gość taki jeden facettt
nie ma reguły, jedni są z dużo młodszymi inni z dużo starszymi

Gość Nanek
Dokładnie mój sąsiad gustuje w 20 lat młodszych dziewczynach:-(

Gość ja gustuję w atrakcyjnych
młoda nie zawsze znaczy atrakcyjna

Gość gość
Bo starsze kobiety maja mniej wymagan i sa raczej realistyczne do spelnienia:) Sa dojrzale emocjonalnie i wiedza czego chca :D Po trzecie sa piekniejsze niz te dwodziestki i atrakcyjniejsze!!!!

Gość gość
w mojej rodzinie to zawsze kobieta jest starsza od mężczyzny śr. ok. 10 lat. Sam mając 28 lat jestem w związku z kobietą po 40. Jesteśmy już razem 2 lata i od pół roku jesteśmy zaręczeni.

Gość gość
na starej piczy dobrze sie cwiczy:D

Gość JA mam 30
i moja girl też 30, dogadujemy się dobrze oboje wyglądamy młodziej (na 20 parę lat) i jest git... po co mi jakaś młoda studentka bez pracy emocjonalnie nie rozwinięta?

Gość gość
starsze kobiety sa pociagajace a te mlode same na codzien pokazuja jakie sa coraz bardziej ich nie chcemy na partnerki:P

Gość gość
młode dziewczyny nie wiedzą nic o życiu i mają wymagania z kosmosu. Myślą, że ich życie będzie jak w serialu czy gazetach a partner jest po to by wszystko im zapewnić taki tatuś, z którym uprawia się seks. Większość żyje myśleniem z domu ojca do domu partnera.

Gość gość
tak jak wyzej napisal przedmowca zyja marzeniami wzietymi z seriali i filmow a zycie to nie bajka :D Ogolnie te mlode nie nadaja sie na zony imatki naszych dzieci:) Tylko zabawa im w glowie :P

To nie żadna moda tylko zmiana dynamiki związków damskomęskich. Kiedyś kobieta zbliżająca się do 30stki czuła na sobie presje bycia w związku. Teraz kobiety nawet i po trzydziestce zabawiają się z młodszymi od siebie i to faceci mają problem ze znalezieniem sobie młodszej lub rowiesniczki, chyba ze są przystojni i w miare ustawieni.

Gość gość
te młodsze mają przebieg jak tirówki na trasie

Gość gość
Myślę że powiedzenie iż na starej piczy ,młody się ćwiczy straciło na aktualności ,czemu ? poprostu dzisiejsze 15 tki są bardziej doświadczone seksualnie niż nie jedna 40 tka,

Gość gość
moja d**a jest do mnie przyczepiona od dziecka i napewno ma tyle samo lat co ja.

Gość gość
chciałoby się tylko w bokserkach masz za duzo wolnego miejsca... ;-))))) na taki lep łapią się niemieckie emerytki tak po 80 ;-) startuj.. może zahaczysz o budesligę a jak nie to szczekocin gminy wichry sudety pod kołdrą ;-)))

Gość gość
dziewczyny lecą na starszych a później jak oni kopną je w d**ę to mają pretensje, że ich rówieśnicy ich nie chcą.:P

Gość ja majac 28 lat poderwalem
36 latke za rok planujemy slub i jest super. Bylem pare razy z mlodsza to istna tragedia byla.

Gość .Kilaulea
teraz ta 36 latka jakoś pewnie wygląda, ale co będzie za kilka lat? Ty będziesz mieć 38 a ona prawie 46🖐️

Gość ja majac 28 lat poderwalem
Jak? Nadal będę ją kochać!

Gość gość
może dlatego, że obecni 30 latkowei wyglądają dużo starzej. Często nie mają włosów, mają dużo zmarszczek i mięśnie piwne.

Gość gość
właśnie, wystarczy że facet zacznie łysieć i już wygląda na 10 lat więcej, jak jeszcze ma do tego mięsień piwny i nie dba o cerę to już w ogóle nie jest atrakcyjny. Szkoda tylko że jak kobieta wiążę się z facetem starszym o ok 10 lat to nikt nie zadaje takich pytań w stylu: jak on za 10 lat będzie wyglądał, czy nie boisz się że zostaniesz wcześnie wdową bez szans na poznanie kogoś.

Gość dopiero się poznaliście
i już za rok slub? akurat:P

Gość gość
gość właśnie, wystarczy że facet zacznie łysieć i już wygląda na 10 lat więcej, jak jeszcze ma do tego mięsień piwny i nie dba o cerę to już w ogóle nie jest atrakcyjny. Szkoda tylko że jak kobieta wiążę się z facetem starszym o ok 10 lat to nikt nie zadaje takich pytań w stylu: jak on za 10 lat będzie wyglądał, czy nie boisz się że zostaniesz wcześnie wdową bez szans na poznanie kogoś. ggggggggg Bo każdy wie, że kobiety wiążą się dla pieniędzy bo przecież kochanka przystojnego znajdą na boku.

Gość gość
Ja starsza, moj ma 36 lat..nie ma brzucha piwnego i ma bujna czupryne.

Gość seksownie rycząca czterdziecha
ja zawsze do łóżka biorę takich co są o dychę młodsi - no tak lubię!zawsze wygram z młodą siksą, bo świetnie robię laskę - tym zawsze można faceta kupić i ogłupić!